Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Мијаиловић: Титула за историју

Председник Фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић изнео је утиске после победе над Војводином, којом је наш клуб стигао до 32. титуле, уједно и четврте узастопне у Суперлиги Србије.

 

– Пре свега бих честитао играчима, члановима стручног штаба, управи клуба и свима онима којима је Црвена звезда у срцу. Наш тим је на челу са шефом стручног штаба Дејаном Станковић исписао историју клуба, освојена је и четврта узастопна титула и још једном приказана доминација у домаћем првенству. Посвећеним радом и пожртвованошћу стигли смо до зацртаног циља, о којем смо говорили на почетку припрема за сезону 2020/2021. Иза нас је феноменална сезона како у  Лиги Европе, тако и у Суперлиги Србије, па је математичка потврда титуле четири кола пре краја првенства нешто чему смо се надали и веровали да ћемо постићи. Бодовна предност и чињеница да је титула обезбеђена већ сад показатељи су начина на који је екипа радила током целе сезоне. Поред тога сам изузетно срећан због чињенице да је Дејан Станковић, који је Звездино дете, остварио овако велики успех и уписао се и као тренер златним словима у историју клуба – истакао је Мијаиловић.
Светозар Мијаиловић говорио је и о томе колико су недостајали навијачи на трибинама, али и упркос томе верује у освајање дупле круне.
– Момци су били на врхунском нивоу и поред недостатка подршке са трибина. Веома ми је драго што су и у оваквој атмосфери, играјући пред празним трибинама читаве сезоне били максимално мотивисани да стигну до зацртаног циља и обрадују навијаче који су их подржавали на сваком кораку. Безброј пута се показало да су навијачи нашег клуба оно што Црвену звезду чини посебним клубом. Иако нису могли да буду на стадионима користили су сваку прилику у претходних годину дана да пруже подршку играчима и додатно их мотивишу. Још једном бих се захвалио свима који су допринели освајању 32. титуле, а верујем да ћемо се сви заједно радовати и после финала Купа Србије и заједно прославити дуго очекивану дуплу круну, коју смо зацртали као циљ за ову сезону – закључио је Светозар Мијаиловић.

Повезане вести

1 comment

Aleksandar 89 апр 30, 2021 at 01:29

Bravo predsenice!!!

Reply

Leave a Comment