Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Мркела: Имамо најбољи тим у региону

Црвена звезда је освојила четврту шампионску титулу у низу, а један од главних креатора у свим успесима нашег клуба и неизоставан део шампионског тима је спортски директор Митар Мркела.

 

– Честитам свима у клубу на освојеној титули. Ово је заиста велики успех за који смо се борили свакодневно и радили даноноћно. Није било лако, али смо показали квалитет и од старта сезоне па до данас, демонстрирали да смо најбоља екипа у Србији, а рекао бих и у региону. Не опуштају нас успеси, већ нас терају да будемо још бољи и постављамо високе циљеве.  Желимо да сезону приведемо крају на прави начин, а то би било освајањем дупле круне. Такође, имамо амбицију да следеће сезоне имамо још квалитетнији тим и направимо корак више – почео је Мркела.

Црвена звезда ће 25. маја на стадиону „Рајко  Митић“, дочекати вечитог ривала у оквиру финала Купа Србије, а Мркела истиче освајање дупле круне као сјајан начин за крај ове фудбалске године.

– Желимо да освојимо и Куп. Рекли смо на старту сезоне јасно који су нам циљеви и не бежимо од тога. Очекује нас дуел са Партизаном и сматрам да можемо да тријумфујемо и да ову сезону архивирамо као једну од најуспешнијих у претходних много година. Поновићу – лествицу подижемо и не бојимо се нових изазова – закључио је Мркела.

Повезане вести

3 comments

Горан242230 мај 1, 2021 at 18:48

Искрене честитке за успешан рад и само тако настави да са Терзом направите силну Звезду која ће моћи сваког да победи, пуно успеха.👏👍

Reply
Delije Sever Ns апр 30, 2021 at 00:16

Bravo Mrki care.Neslušaj šta pojedine budale kometarišu,da su normalni nebi tako komentarisali.Obični balvani.

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 29, 2021 at 23:06

AJ NE LUPAJ..IMAMO 25 BALVANA I DVA IGRAČA..KATAI I FALKO..KOJI SU DANAS ODMARALI OD ODMORA

Reply

Leave a Comment