Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Терзић: Наставићемо да пробијамо границе

Црвена звезда је освојила четврту титулу у низу, ово је једна од најуспешнијих фудбалских година у нашој богатој историји, а поносан на ту чињеницу је генерални директор Звездан Терзић.

 

– Пре свега, честитао бих играчима, стручном штабу, навијачима и свима у клубу на освојеној шампионској титули. Ово је први пут у Звездиној историји да је титула освојена четврту годину у низу и то само говори о томе шта је данас Црвена звезда. Поносан сам на све оно што је урађено, не само у домаћем првенству, него и у Европи, поготово кад се узме у обзир да смо издржали и финансијске ударе короне и супериорно освојили титулу, а уз то се равноправно носили са екипама попут Милана. Показали смо да смо најбољи тим у Србији и да о томе нема полемике. Уз то, срушени су бројни рекорди и ово је дефинитивно година за памћење – почео је Терзић.
Упркос томе што је титула освојена, нема времена за одмор у Црвеној звезди.
– Чека нас финале Купа и одмах потом припреме за нове квалификације за Лигу шампиона. Поставили смо највише могуће циљеве, а показали смо способност да пробијамо границе и наставићемо то да радимо – закључио је Терзић.

Повезане вести

3 comments

горан242230 мај 1, 2021 at 18:45

Браво Терзићу, још једном си доказао да си успешан руководилац откад си дошао у Црвену звезду наша Звезда све више сија и само тако настави.👏👍

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 30, 2021 at 00:59

samo nemoj da prodas srnića,vukanovića,gobeljića,nikolića,petrovića,gavrića,krstovića,pankova, i još desetak cepanica..oni su suvo zlato…niko neće ni da ih kupi ni za dinare

Reply
Delije Sever Ns апр 30, 2021 at 00:19

Bravo Terza care.Mogu da ti svi zavide a budaletine nepismene koji nemaju ni gram mozga mogu da ti se sagnu ispod kolena ako im to dozvoliš.Još jače u sledeću sezonu to traži armija Delija.

Reply

Leave a Comment