Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић : Нестварна сезона!

Црвена звезда је савладала Војводину са 1:0, математички обезбедила титулу шампиона Србије, а поносан после меча био је Дејан Станковић.

 

– Ово је била дуга сезона, али полако остварујемо своје циљеве. Мислим да смо остварили максимум ове такмичарске године. Све заслуге иду играчима, они су феноменални и стално ћу то понављати. Сви који посматрају Црвену звезду виде да су ово заиста сјајни момци. Хтео бих да се захвалим клубу на поверењу и указаној шанси. Не желим да посустанем и нећу одустати, јер има ту још доста тога да се уради. На одличном смо путу, али много ми је жао што није било навијача. Када се буду вратили на трибуне, убеђен сам да ће стадион бити крцат. Ови момци то стварно заслужују и надам се да ће навијачи успети да поздраве наше играче, као и да им кажу једно велико хвала – рекао је Дејан Станковић.
Искористио је Дејан Станковић прилику да захвали целом стручном штабу, као и свима који су део црвено-беле породице.
– Желим да искажем захвалност мом стручном штабу коме дугујем једно велико хвала. То су људи из сенке, који раде даноноћно, како би све функционисало на врхунском нивоу. Њихове заслуге су огромне и хвала им на поштењу и лојалности. Увек су уз мене. И када сам љут, као и када је све на свом месту. Имам њихову пуну подршку и разумевање. Још једном ћу искористити прилику да честитам мојим момцима. Такође, поздравио бих моје момке којима сам малопре рекао – много вас волим и знате да ми фалите! Такође, овим путем желим да поздравим супругу Ану. Волим те љубави – закљичио је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE апр 29, 2021 at 22:12

DEKI BRAVO STO ODMARAS KATAIA I FALKA A IGRA NIKOLIĆ VELEMAJSTOR..NE SLUŠAJ N.ARKOMANSKE BITANGE I NEZNALICE KOJI VOLE NAJBRZEG IGRAČA VUKANOVIĆA,VELIKOG MAJSTORA GOBELJU ITD

Reply
Gogi апр 30, 2021 at 07:51

Ajde bre ne lupetaj vise da imalo pratis situaciju znao bi da Kataji ima manju povredu (misic). Titula je vec ionako bila osvojena jer nam je u 5 utakmica trebala samo 1 pobeda da je overimo i da to nismo uradili sinoc overili bi je lagano na sledecoj utakmici…Sezona je duga i treba rotirati igrace jer ima dosta povreda,kartona,umora…38 utakmica u prvenstvu, 5 u kupu, 12 u Evropi+10tak prijateljskih utakmica to je oko 65 utakmica u sezoni jos zbog korone nismo igrali dvomece sa Europom, Tiranom, Omonijom i Araratom inace bi bilo oko 70 utakmica…54 utakmice su odigrali za nepunih 9 meseci stalno nesto mracis ovde…

Reply
Delije Sever Ns апр 29, 2021 at 21:50

Deki svako dobro u daljem životu!Bitni su rezultati i uspesi koje si ostvario ti,igrači i tvoj stručni štab a manje su bitni komentari na ovom portalu što jedni te isti pišu da si ti bitanga,da Velja je niko i ništa,da Gobelja nije za Zvezdu da je Vukanović petoligaški igrač i za mnoge druge.Ko bre njih sluša ,oni da su neko i nešto sad bi sedeli na toj dole klupi a ne srali po ovom portalu.Bravo za sve i svaka vam čast na svemu.

Reply
Aleksandar 89 апр 30, 2021 at 01:32

Delije Sever Ns konacno jedan normalan komentar.

Reply

Leave a Comment