Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда је шампион, четврта титула у низу!

Црвена звезда је шампиони Србије за сезону 2020/21! Изабраници Дејана Станковића су победом над Војводином (1:0) и математички обезбедили титулу, са обзиром да другопласирана екипа има заостатак од 12 бодова и слабији међусобни скор са нашим тимом, а остало је четири кола до краја првенства.

 

 

Упркос створеним шансама Војводине на старту меча, када су запретили преко Вукадиновића и Зукића, а Борјан се истакао са две маестралне одбране, преузела је иницијативу Црвена звезда. Играо се девети минут када је Фалћинели опробао шут са десног бока, гађао је Италијан даљи угао, али није био прецизан. Само четири минута касније, одлично је Гајић прошао по десној страни и упутио оштар центаршут у петерац, а Саничанин је неспретно реаговао и савладао свог голмана за вођство Звезде са 1:0. Наставили су београдски црвено-бели да притискају последњу линију Новосађана. Изгледну шансу имао је Николић из слободног ударца када је снажно гађао са око 25 метара у 24. минуту, али је Симић остао несавладан.

Играо се 31. минут када је Фалћинели добро пробио у казнени простор, а онда проиграо Бена на петерац, све то испратио је Симић и у последњем тренутку ,,скинуо” лопту са ноге нападачу са Комора. Само минут касније Иванић је упутио удрац са више од 20 метара, али је гађао изнад пречке. Константо се играло на половини гостију, а Црвена звезда је могла да удвостручи вођство у 43. минуту када је Гајић одлично прошао по десној страни и упутио центаршут у казнени простор, а Фалћинели је све то испратио и снажно гађао главом, али је лопта прошла поред десне стативе.

Ушла је одлично Звезда у друго полувреме, већ на старту је гађао Бен искоса са десне стране, покушао је нападач са Комора да матира Симића у ближи угао, али је лопта завршила поред стативе. Играо се 51. минут када је Иванић избацио одбрану на десној страни и ушао у казнени простор, али је голман Новосађана одбранио његов покушај са пет метара искоса. Имао је шансу Милуновић у 55. минуту да постигне пети гол ове сезоне у шампионату на претходно добро изведен корнер Бена, али је гађао изнад пречке. Само три минута касније Бен је добрим продором по средини прошао неколико играча Војводине и одложио лопту за Иванића на десној страни, који је снажно гађао даљи угао, али је лопта ,,прозујала” изнад пречке. На истеку сат времена игре, имала је Црвена звезда контра напад на десној страни, Николић је повукао лопту и имао је ,,отворен” пут ка голу, али је Ђурић оштро стартовао како би зауставио нашег офанзивног везисту и тако зарадио црвени картон. Београдски црвено-бели су константно притискали последњу линију Новосађана са жељом да потврде победу, али је фалило среће у завршној трећини.Затресао је Павков мрежу у надокнади времена, али је судија сигнализирао фаул при скоку. Када је арбитар одсвирао крај, уследило је опште славље на терену с обзиром на то да смо освојили четврту  узастопну титулу.

Црвена звезда – Војводина 1:0 (1:0)

Стадион: ,,Рајко Митић“.

Судија: Данило Грујић.

Стрелци: Саничанин у 13. минуту (аутогол).

Жути картони: Срнић, Родић (Црвена звезда), Бралић (Војводина).

Црвени картон: Ђурић (Војводина).

Црвена звезда: Борјан, Гајић, Панков, Милуновић, Родић, Саного, Петровић(од 73. Канга), Николић(од 65. Срнић), Бен(од 73. Вукановић), Иванић(од 81. Гобељић), Фалћинели(од 81. Павков).

Резерве: Ћопић, Гобељић, Дегенек, Канга, Срнић, Гаврић, Вукановић, Павков, Крстовић.

Војводина: Симић, Саничанин, Човић(од 46. Гемовић), Топић, Зукић(од 46. Симић), Ђорђевић, Дринчић, Ђурић, Бојић(од 65. Стојковић), Бралић, Вукадиновић (од 87. Мркаић).

Резерве: Тороман, Деветак, Максимовић, Ковачевић, Симић, Мркаић, Гемовић, Стојковић.

Повезане вести

10 comments

Milojica mali апр 30, 2021 at 15:41

Krvavi buzdovančino skini se više sa zvezdinih portala, bezveznjakiviću i čistaču švapskih klozeta.

Reply
ЗОКИ ЗВЕЗДАШ апр 30, 2021 at 09:12

ИСКРЕНЕ ЧЕСТИТКЕ ИГРАЧИМА СТРУЧНОМ ШТАБУ И УПРАВИ НА ТИТУЛИ

Reply
Delije Sever Ns апр 30, 2021 at 09:10

Aleksandre 89!Ja brate drugačije neznam“Po zimi,suncu,snegu ili košavi volimo te Zvezdo ma gde bila uvek ti,pravi Delija veran je ko pas,pas uvek Zvezdo računaj na nas!To je realnost a ne ko pojedine budaletine da stalno nešto pljuju,vređaju…pa ko bre takve sluša komlekaše u životu!

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 30, 2021 at 00:55

cirkus ekipa sa nikolićem i cepanicama..svaka tekma mučenje ako ne igra katai ili falko..nivo palilulca smo bez ove dvojice

Reply
Kalderon апр 29, 2021 at 23:33

Zna li neko sta je sa Kataijem nema ga vec drugu utakmicu?

Reply
Gogi апр 30, 2021 at 07:25

Povreda misica.

Reply
ivan niksic апр 29, 2021 at 22:59

Bravo Sampioni! Cestitke za 32 osvojenu titulu i nastavak niza titula, koji ce, nadam se, i dalje trajati! Svaka cast treneru Stankovicu i igracima, kao i svima koji su doprinijeli ovom uspjehu! ,Idemo dalje!’

Reply
Aleksandar 89 апр 30, 2021 at 01:34

Ivan Niksic trajace nego sta ce i Domaci Trofeji i Evropski Uspesi.

Reply
Delije Sever Ns апр 29, 2021 at 21:29

Bravo za Šampione,svaka vam čast Deki!Vi ste ponos velike armije Zvezdinih navijača.Ja sam sa vama oduševljen za sve što ste postigli na svemu ove sezone.98 bodova,96 golova,prošli grupe lige uefa,bravo momci na svemu.Ovi što kenjaju,što vas stalno provociraju i psuju to nisu pravi Zvezdaši već oni leče svoje komplekse i ko njih bre jebe!!!Ja sam iz Ns a mrzim Partizan i Vošu a na ovom portalu samo čitam od pojedinih te istih kako vas pljuju i govore kako su grobari od nas bolji i bolji fudbal igraju.U životu za vreme žutih kad su nas ponižavali svi,gurali nas u ambis,zatvarali stadion zbog jedne baklje,transparenta,hapsili nas gde god su stigli samo da bi nas zastrašili ja sam se kao i mnogi drugi odupirao,nisam napuštao moj voljeni klub,nisam se plašio već bio bitke da doživim i dočekam ove trenutke i godine slavlja i sad će neki tamo fićfirići da kažu Nikolić nevalja,Deki bitanga e ja nedam na njih pošto su oni ti koji su nas doveli dovde a ti što pljuju to nisu nit su ikad bili pravi Zvezdaši.Još jednom hvala vam na svemu u ovim teškim trenucima što ste nas obradovali i usrećili.Vi igrači i treneri ste heroji.

Reply
Aleksandar 89 апр 30, 2021 at 01:37

Delije Sever Ns Svaka Cast!!!!,

Reply

Leave a Comment