Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Честитам момцима. Поносан сам на њих“

Фудбалери Црвене звезде остварили су убедљив тријумф на гостовању у Инђији чиме су стигли на корак и од теоретске одбране шампионске титуле. Након сусрета тренер Дејан Станковић је изјавио:

– „Добро смо одиграли данашњи меч. Мислим да је прво полувреме било у јаком такмичарском ритму, а од почетка утакмице смо знали шта нам је чинити. Честитам момцима на тријумфу. Поносан сам на њих. Ово је дуго првенство, које захтева пуно труда и емоција, али знам да су моји играчи прави. Било је логично да у другом делу игре мало падне ритам утакмице, што је у неку руку и легитимно после високе предности. Сада ћемо мало да одморимо, па већ у четвртак дочекујемо екипу Војводине. Идемо корак по корак ка зацртаном циљу.“

Прокоментарисао је шеф стручног штаба чињеницу да нашем тиму недостаје још мало да дође до бројке од 100 постигнутих голова, али и исто толико освојених бодова у домаћем првенству.

– „Уопште се не оптерећујемо чињеницама попут тога да ли ћемо доћи до бројке од 100 голова или 100 бодова. Важно је да се игра добро и да на терену изгледаш као прави тим, да не дође до рушења заједништва и да се у сваком моменту зна ко шта ради. После тога голови дођу као плод вредног рада и озбиљног приступа као што је то данас био случај. Још једном честитам момцима на победи и понављам, најважније да остваримо зацртане циљеве“ – закључио је Дејан Станковић.

Прву прилику да и теоретски стигне до четврте узастопне титуле, а 32. у историји клуба, црвено-бели ће имати већ у четвртак 29. априла када ће у оквиру 34. суперлигашког кола дочекати на стадиону „Рајко Митић“ екипу новосадске Војводине. Дуел са новосадским црвено-белима поред могућности да се дефинитивно освоји овосезонски шампионски пехар могао би да буде и сусрет јубилеја. Али о томе када дође време за то…

Повезане вести

Leave a Comment