Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездан Терзић делио плакете највернијима

У Сервису за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда и данас је обављена додела плакета и симболичних поклона поводом десетогодишње верности нашем клубу. Плакете највернијим присталицама уручили су генерални директор Звездан Терзић и наш бивши ас Здравко Боровница.

У току дана Сервис за чланство посетио је један број верних чланова који су преузели своју „златну“ чланску карту. Симпатизери нашег клуба нису скривали одушевљење због оваквог геста вољеног клуба.

– Увек се радо одазивам свом клубу, својој Црвеној звезди. Драго ми је што сам успео да обрадујем најверније чланове и да им уручим плакете. Они показују верност и лојалност, и овим гестом је наш клуб само потврдио то да мисли на своје навијаче и да је Црвена звезда једна велика породица – истакао је Боровница.

ФК Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити доделу ових признања, а наши верни навијачи ће имати прилику да посете Сервис за чланство нашег клуба и добију „златну“ чланску карту која ће их асоцирати на показану љубав према вољеном клубу.

The post Звездан Терзић делио плакете највернијима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment