Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гаврић: „Гол за самопоуздање“

Крилни нападач нашег тима Жељко Гаврић изнео је утиске после постигнутог другог гола у црвено-белом дресу и победе над екипом ТСЦ-а резултатом 5:0 у оквиру 6. кола Суперлиге Србије.

Пресрећан сам првенствено због добре игре целог тима, а онда и због постигнутог гола. Одличном игром на вечерашњем мечу затворили смо један успешан циклус у којем смо одиграли велики број утакмица и остали непоражени. Драго ми је што смо успели да остваримо још једну победу пред паузу која нас очекује. Пресрећан сам наравно и због постинутог гола после дужег времена, жао ми је што није било публике, али сигуран сам да ће бити прилике да прославим гол са нашим навијачима – истакао је Жељко Гаврић.

Млади репрезентативац Србије истакао је да постигнути гол представља велики подстицај за наставак сезоне.

– Много ми значи што сам успео да се упишем у листу стрелаца, јако је битно за самопоуздање да приказујемо добре игре, а гол је награда за рад у претходном периоду. Младим играчима нарочито значе постигнути голови и верујем да ће у наставку сезоне бити још млађих играча који ће успети да погоде противничку мрежу.

Изабранике Дејана Станковића у наредном периоду очекује мали предах због репрезентативне паузе,а потом и одлазак на мини припреме.

Због обавевеза у младој репрезентацији Србије нећу имати одмор, међутим и поред тога са нестрпљењем ишчекујем да се вратимо утакмицама у првенству и квалификацијама за Лигу шампиона. Сигуран сам да ћемо и после паузе приказивати добре игре и ређати победе – закључио је Жељко Гаврић.

The post Гаврић: Гол за самопоуздање appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment