Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неуспех кадета

Поражени су кадети Црвене звезде на гостовању Војводини резултатом 3:1, упркос томе што су после првог дела игре имали гол предности. Једини стрелац за наш тим у оквиру 7. кола Кадетске лиге Србије био је Давор Ракић.

Војводина – Црвена звезда 3:1 (0:1)

Стадион: СЦ „Вујадин Бошков“, Ветерник

Судија: Душан Панчић.

Стрелци: Ивановић у 50. и 90. и Ерић у 86. минуту за Војводину, а Ракић у 26. минуту за Црвену звезду.

Војводина: Богуновић, Трнинић, Миланов, Николић, Мајсторовић, Дробњак, Пауновић (од 81. Милијашевић), Абаџија (од 90. Апостоловски), Ивановић (од 90. Радаковић), Смиљковић (од 46. Ерић), Гагић.

Црвена звезда: Маринковић, Митић, Вукичевић, Марић (од 36. Видојевић), Стојсављевић, Лековић, Ђурић (од 55. Лолић), Радоњић (од 62. Миладиновић), Мијатовић (од 69. Бубањ), Шљивић (од 64. Брајић), Ракић.

Жути картон: Ивановић (Војводина).

Већ у 8. минуту је опробао Ђурић ударац са двадесетак метара, али се није затресла мрежа Богуновића. Имао је на другој страни, у два наврата, посла и Маринковић, али је показао због чега носи епитет једног од најталентованијих голмана у Србији.

Тражио је Стојсављевић нашег капитена Мијатовића у 20. минуту, али је ударац главом талентованог крилног нападача успео да одбрани Богуновић. Потом је запретио и Ракић после продора по левом боку, изашао је пред голмана, али се одлучио да дрибла, што је предвидео чувар мреже Новосађана. До предности су пулени Срђана Стојчевског дошли после сјајног центаршута Мијатовића који је рутински главом у гол проследио Ракић, а играо се 26. минут меча.

Домаћи су изједначили у 50. минуту преко Ивановића који је практично из „мртвог“ угла погодио гол Маринковића. Могао је Лековић да доведе наш тим у вођство, али је његов ударац главом из 70. минута завршио преко гола. До преокрета су фудбалери Војводине дошли у 86. минуту преко резервисте Ерића који је изашао пред Маринковића и успео да га савлада. Коначан резултат поставио је Ивановић у 90. минуту, на сличан начин на који је постигао и први погодак.

The post Неуспех кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment