Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Ових 11 момака напада Европу

Још мало је остало до почетка Звездиног овосезонског пута. Од 21 сат на стадиону „Рајко Митић“ пулени тренера Дејана Станковића пут ка новој групној фази УЕФА Лиге шампиона започињу дуелом са шампионом Гибралтара екипом Европе.

Шеф стручног штаба нашег клуба одлучио се да ће сусрет започети следећи играчи. Капитен Милан Борјан је стандардан на голу. Бековске позиције покриваће Марко Гобељић и Милан Родић, док ће се на позицијама централних бекова наћи Немања Милуновић и Милош Дегенек. Секу Саного ће покрити позицију задњег везног играча, а задужени за креацију Звездине игре биће Мирко Иванић и повратник у редове нашег клуба Гелор Канга. На крилним позицијама сигурни су Срђан Спиридоновић и Александар Катаи, док ће најистуренији у нападу бити Ел Фарду Бен.

Црвена звезда: М. Борјан, М. Гобељић, Н. Милуновић, М. Дегенек, М. Родић, С. Саного, М. Иванић, Г. Канга, С. Спиридоновић, А. Катаи, Е. Ф. Бен. Тренер: Дејан Станковић

Да подсетимо меч на стадиону „Рајко Митић“ почиње у 21 час, а услед добро познате здравствене ситуације меч се игра без присуства публике. Сви навијачи Црвене звезде и љубитељи фудбала и спорта уопште меч могу да прате у директном преносу на РТС 1 и ТВ Арени спорт 2.

Повезане вести

Leave a Comment