Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Италијани нуде 4 милиона евра+20% од наредног трансфера за Жељка Гаврића

Један од најталентованијих фудбалера Црвене звезде, Жељко Гаврић, могао би да буде један од првих који ће напустити клуб овог лета.

Најављивао је то недавно Звездан Терзић, а с обзиром да финансијска ситуација у клубу није најсјајнија ова прича постаје сасвим реална, а поготово јер постоји конкретно интересовање за младог офанзивца црвено-белих.

„Mozzartsport“ наводи да један клуб из Италије жели да доведе Гаврића уз додатак да ће конкретна понуда бити послата најкасније до краја прве недеље августа. Незванично се сазнаје да ће понуда бити „тешка“ 4 милиона евра, а српском клубу ће бити понуђени и проценти, прецизније 20 одсто од наредног Гаврићевог трансфера.

Клуб је наводно захтевао од Црвене звезде да се не говори о детаљима, односно да се не открива име будућег послодавца па тренутно не може да се претпостави о ком клуб је реч.

Гаврић је прошле сезоне постигао један гол и забележио две асистенције на девет утакмица у црвено-белом дресу.

Повезане вести

3 comments

MILOS RANKOVIC јул 25, 2020 at 11:11

BRUKA I SRAMOTA,TERZICU BICES IZA RESETAKA KAD TAD,TI NISI LOPOV, TI SI ZEMLJOTRES KOLKO KUPIS SVE STO SE ZARADI,PREKO STO MILIONA ZARADE ZA TRI GODINE,MI SAD NEMAMO 500 000,BRUKA I SRAMOTA,DUG JOS VECI,IGRACIMA SE DUGUJE,KLUBOVIMA SE DUGUJE,NEMAMO JEDNOG IGRACA DA PRODAMO,PRODAJES DECU ZA SICU NEKU,NARAVNO DELIJE SEDE CUTE UZIVAJU UZIMAJU DEO KOLACA,SVI ZADOVOLJNI

Reply
ĐOLE BARI 91 јул 25, 2020 at 21:59

BRATE,NIKO NE SME DA KAŽE DA NAM JE DRŽAVA UZELA DESETINE MILIONA EURA. PUNO SMO LOŠIH IGRAČA DOVELI,BACILI OGROMNE PARE.NE BRANIM TERZIĆA ALI JE ČINJENICA DA NAS JE DIGAO IZ MRTVIH,SAD MOŽDA NE BI NI POSTOJALI . 4 MILIONA EURA I 20 % ZARADE OD SLEDEĆEG TRANSFERA OMLADINCA, KOJI ĆE MOŽDA BITI IGRAČ A MOŽDA I NEĆE , NISU MALE PARE.

Reply
CASA BEZ DNA јул 25, 2020 at 01:57

ON najavljuje novcanu krizu u klubu??? Zadnje tri sezone 2 lige sampiona i 1 liga uefa, prodaja igraca = OKO 100.000.000 EVRA
I onda ON govori o novcanoj krizi??? Znaci obrni okreni odosmo putem OFK…….

Reply

Leave a Comment