Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезди не смета врућина

Изабраници Дејана Станковића, марљиво раде у Старој Пазови и поред тешког и спарног времена. Ништа не стаје на пут Звездиним снага ка циљу, а и овога пута, стручни штаб је за наше играче, као главни део рада на терену, спремио техничко-тактичке детаље.

После напорног јутарњег тренинга, поново су наши фудбалери изашли на терен спортског центра Фудбалског савеза Србије. Кондициони тренери, на челу са Федериком Панонћинијем припремали су Звездине снаге за напоре који их очекују кроз вежбе разгибавања. Добра припрема и загревање пред сам тренинг је од кључне важности како не би дошло до нежељених повреда. Такође, није изостала ни популарна шева коју сви играчи и те како обожавају.

Затим су, подељени у две групе, фудбалери Црвене звезде радили на плану тактике и постављања на зеленој површини. Једна група је радила офанзиву и завршницу, док је друга увежбавала померање и уигравање дефанзивних линија. Шеф стручног штаба Дејан Станковић, уз помоћ сарадника, жели да игру црвено-белог тима усаврши, како би на утакмицама све изгледало што је могуће боље.

Полако се назиру сегменти игре коју стручни штаб жели да наметне, а Звездини играчи тимским радом и залагањем стварају одличну атмосферу што је неопходно за коначан резултат рада. На крају тренинга, поједини фудбалери остали су како би, заједно са помоћницима Милојевичем и Милошевићем, радили на завршници.

Првотимци нашег клуба су после напорног дана отишли на заслужени одмор. Сутра их очекује трећи контролни меч против екипе Напретка из Крушевца. Утакмица са “Чарапанима” биће одиграна на стадиону “Рајко Митић” од 19 часова, без присуства публике. Међутим, сви звездаши имаће прилику да бодре своје мезимце путем Звезда ТВ-а.

The post Звезди не смета врућина appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment