Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Звезда одустала од појачања, нема новца за искусног везисту

До сада су у Црвену звезду дошла два појачања, а то су Александар Катаи и Срђан Спиридоновић. Претходних дана се причало да би шампиона Србије могао да појача искусни везиста.

Нигеријац Огењи Онази је пре неколико дана коло пре краја шампионата Турске напустио Денизли и слободан је у избору клуба. Црвено-бели су дали понуду, везиста још није преломио и има позиве да се врати у Италију или настави у Саудијској Арабији, а како сазнаје МаџБет спорт после останка Матеа Грасије, шампион Србије нема новац да инвестира. И због чињенице да још нема назнака да ће сигурно да се продају Његош Петровић и Душан Јованчић.

Издвојити цак 500.000 евра за плату Оназија сада представља огроман луксуз, који не могу да си приуште из Љутице Богдана, тако да је мисија заустављена. Тешко да ће моћи у августу и септембру да се покуша уколико везиста прихвати неку од понуда. Није лако довести ни слободног провереног играча, када је климав буџет, а већ су одређена средства уложена у ангажмане Срђана Спиридоновића и Александра Катаиа.

И успон Санеку Санога је битан разлог да се не жури са појачавањем везног реда, а сваком новајлији је потребно времена да се уклопи. Остаје да се сачека јос неки период, али евентуална сарадња Црвене звезде и Оназија, сада је на дугачком штапу. На овој позицији су: Његош Петровић, Душан Јованчић, Бранко Јовичић, Милош Вулић и Секу Саного.

Шести члан само може да донесе гужву.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/besparica-zvezda-odustala-od-pojacanja-nema-novca-za-iskusnog-vezistu-223885/

Повезане вести

1 comment

dusan јул 25, 2020 at 11:25

nema naznaka da ce da se prodaju njegos i jovancic? kako je to moguce? pa to su najbolji zadnji vezni tog tipa

Reply

Leave a Comment