Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Милуновић: „Још смо гладни победа“

Штопер црвено-белих Немања Милуновић истиче је да је задовољан радом на Дивчибарама и да заједно са саиграчима нестрпљиво ишчекује почетак сезоне.

Одрадили смо базични део припрема на Дивчибарама. Било је јако тешко, радили смо напорно сваког дана, уз то имали и по два тренинга дневно. Свакако да за сезону која следи и која ће бити и више него напорна, су нам потребне овакве припреме. Са играчке стране могу да кажем да сви играчи раде максимално и да улажу огроман труд, што показују и бројке и технологија коју користимо на тренинзима. Други део прирпема одлучено је да одрадимо у Старој Пазови, због димензија терена. На Дивчибарама је терен био мало ужи , тако да нам је потребно да осетимо подлогу са правим димензијама, како бисмо спремни дочекали почетак сезоне. Улажемо велику енергију како бисмо сваку Мистерову замисао спровели у дело и сигуран сам да ће квалитетан рад бити награђен када сезона почне – нагласио је Звездин дефанзивац.

Осврнуо се Милуновић и на атмосферу у екипи, али и како су црвено-бели прихватили играче који су наш клуб стигли овог лета.

– Познато је да се нови играчи у Црвеној звезди увек осећају одлично и прихваћено од стране нас који смо дуже у клубу. Трудимо се да им олакшамо привикавање на нову средину. Атмосфера у екипи је сјајна и нови играчи се у сваком тренутку осећају као да су у клубу дужи временски период.

Говорио је штопер нашег клуба о енергији и подршци коју им шеф стручног штаба пружа из дана у дан.

– Много нам значи енергија коју нам Мистер преноси. Цео стручни штаб и управа клубу су максимално уз нас. Имамоњихову потпуну подршку, што нам даје огроман ветар у леђа. Играчи су у великом броју ситуација показали да су гладни победа, што је најбитније у овом тренутку.

Навијачи нашег клуба познати су по великој подршци коју пружају нашим момцима, а Немања Милуновић осврнуо се на могући почетак првенства без присуства навијача на трибинама.

Фудбал се игра због навијача и емоција које нам пружају. Свакако да није исто играти пред празним трибинама и са навијачима, поготово на Маракани, где су навијачи Црвене звезде увек дванаести играч. Сигурно да нам је криво због квалификација у којима се неће играти две утакмице. Међутим ми смо професионалци и морамо да се прилагодимо свакој ситуацији, из које се трудимо да изађемо јачи и пронађемо мотив више – подвукао је Немања Милуновић.

The post Милуновић: Још смо гладни победа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dusan јул 25, 2020 at 11:26

ovi ljudi se ozbiljno zezaju. kojih pobeda si ti gladan?!

Reply
ti nisi ni za mali mokri lug јул 25, 2020 at 02:03

meni jos odzvonjava 0:6 1:6 0;5 0:4 ……….

Reply

Leave a Comment