Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда „подешава” нишанске справе

Другог Звездиној јутра у Пазови, уз уобичајене повике и бодрење на почетку тренинга, чули су се и звуци војних авиона који су облетали спортски центар Фудбалског савеза Србије. Изабраници Дејана Станковића данас су поново на терену радили тактику, а тренинг су обележили голови.

Као што је то био случај и претходног јутра, тренинг је отпочет активацијом у спортској сали и теретани. Тридесет минута било је резервисано за Федерика Панонћинија и његове сараднике који су припремили наше фудбалере за напоран рад на терену. Како наш главни кондициони тренер воли да каже, сигуран је да није омиљен међу играчима, барем не док им задаје “тешке” задатке. Ипак,осмеси на лицима наших фудбалера га свакодневно демантују.

Тако је било и данас, када су Звездине снаге наставиле са радом на терену. Дочекали су их већ припремљени реквизити, сваки “манекен” био је на свој месту, тако да је све било спремно за почетак главног дела тренинга.

На другом терену, прскалице које су квасиле терен, послужиле су и нашим фудбалерима како би се освежили пре наставка рада на тактичко-техничким детаљима. Затим су Звездине снаге, подељене у два тима, увежбавале нападе, а главни утисак целог тренинга су веома расположени офанзивци. Голови су падали на обе стране, а нарочито су били расположени Катаи и Иванић који су голове прослављали као на утакмици, а често су и “прозивали” Милана Борјана. Сјајна атмосфера и добро расположење су речи који описују сваки Звездин тренинг.

Првотимци Црвене звезде за данас имају заказан још један тренинг од 18 часова.

The post Звезда „подешава” нишанске справе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment