Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Станковић: „Добро је да су играчи стајали на ногама“

У првом контролном сусрету у оквиру летњих припрема за наредну сезону, фудбалери Црвене звезде савладали су ИМТ резултатом 2:0, а задовољан, упркос очиигледном умору код играча, био је Дејан Станковић провером.

Тешко је играти утакмицу после четири дана марљивог рада, али задовољан сам. Знам колико је висок интензитет на тренинзима и добро је да су играчи могли да ходају данас. Био је ово добар тест за нас, настављамо да радимо вредно, чека нас још једна контролна утакмица на Дивчибарама, а после тога се враћамо у Београд, па идемо у Стару Пазову. Тамо ћемо одрадити други део припрема и одиграти две пријатељске утакмице. Хватамо форму, момци добро раде и задовољан сам како је ово изгледало данас, кад се све узме у обзир – истиче Станковић.

Позитивна вест за наш клуб је да су резултати тестова Гобељића, Ераковића, Јовичића, Јованчића, Николића и Спиридоновића показали да су негативни на корона вирус.

Најбитније је да су живи и здрави. Прегурали су тежак период, а надам се да ћу у Старој Пазови имати све фудбалере на располагању – подвлачи Станковић.

The post Станковић: Добро је да су играчи стајали на ногама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment