Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Катаи: „Припреме за десетку“

Дуго ишчекивано појачање и повратник у редове црвено-белих Александар Катаи изнео је прве утиске по завршетку пријатељског дуела у којем је наш тим славио резултатом 2:0 против екипе ИМТ-а.

Феноменалан је осећај поново обући Звездин дрес. Иако је припремна утакмица, напорно смо радили претходних дана. Прелепо је било поново играти за Црвену звезду. Припреме су у току, ноге су тешке, поред тога терен није био идеалан, али то не сме да буде изговор. Сигуран сам да ће наша игра по завршетку припрема изгледати знатно боље – истакао је Катаи.

Задовољан како се ради под командом Дејана Станковића је луцидни дриблер.

– Сјајно радимо на припремема, сваки играч улаже максималан напор да се покаже, међутим на тренеру је да прича о нашем залагању. Припреме су за десетку, за сада све пролази у најбољем реду.

Осврнула се десетка нашег клуба и на атмосферу у тиму, али и на почетак сезоне који изабранике Дејана Станковића очекује 1. августа.

Изузетено ми је драго што млади играчи показују квалитет. Трудимо се да им помогнемо како саветима, тако и самом подршком нас старијих играча. Сјајни су момци и сигуран сам да их очекује блистава каријера. Подршка је узајмна, услед целе ситуације са корона вирусом једни друге бодримо што је и најбитније за атмосферу у једном тиму. Окрећемо се наставку припрема и са нестрпљењем ишчекујемо почетак сезоне у којој ћемо покушати да остваримо велике успехе – подвукао је Александар Катаи.

The post Катаи: Припреме за десетку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment