Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци шестицом наставили сезону

На најбољи могући начин су омладинци Црвене звезде почели пролећни део сезоне и убедљивим тријумфом против ТСЦ-а (6:0) још једном показали да су са правом лидери у првенству. Бункер гостију је пробио Андрија Радуловић који је са три поготка понео епитет играча утакмице.

Црвена звезда – ТСЦ 6:0 (3:0)

Судија: Милош Живановић.

Стрелци: Радуловић у 23, 24. и 47. (из једанаестерца), Благојевић у 38, Панић у 49. и 53. минуту.

Црвена звезда: Катић, Митровић (од 46. Гачић), Благојевић, Матић (од 65. Писар), Лукић, Миликић, Бабић (од 70. Пешовић), Илић, Бурмаз (од 46. Панић), Пиплица, Радуловић (од 50. Њамцуловић).

ТСЦ: Бурсаћ, Нађ, Милинковић (од 63. Шевић), Колџић (од 56. Кангрга), Дмитровић (од 88. Кнежевић), Пантовић, Илић, Кудрић (од 63. Бескорвајни) , Митровић, Крсмановић (од 74. Варга), Чалић.

Прва претња голу гостију била је у 5. минуту када је Пиплица покушао искоса са десне стране, али је био ван баланса па није успео озбиљније да угрози Бурсаћа. Могао је Бурмаз у два наврата да погоди и то оба пута у 13. минуту, али је његов покушај главом, па потом ногом завршио преко пречке.

А онда је на сцену наступио Андрија Радуловић и сломио одбрану ривала. Прво је у 23. минуту све почело од Илића који је пресекао лопту на средини и повукао контру до Бабића који феноменално асистира за Радуловића, а он матира Бурсаћа, а минут касније је Митровић сјајно прошао по десном боку и одиграо повратни пас за Радуловића који са ивице казненог простора поново постиже гол.

Све је кренуло од Радуловића и у 38. минуту када је Благојевић прецизним ударцем од стативу матирао Бурсаћа након чега је екипа отишла на одмор.

Тамо где су стали наши бисери у првом, наставили су у другом делу игре. Непрописно је Бабић заустављен у 47. минуту од стране Милинковића, а одговорност је преузео расположени Радуловић, те лопту послао у једну, а голмана у другу страну и постигао трећи гол на данашњем мечу. Унео је живост у игру Вања Панић и већ по уласку у игру стављао на муке одбрану гостију. Прво је у 49. минуту био прецизан после продора, а онда је четири минута касније спровео лопту у мрежу.

Имао је и Катић посла и 60. минуту када се Чалић нашао пред њим, али је наш чувар мреже изашао као победник из те ситуације. Мало је недостајало и Миликићу да пет минута касније после центаршута главом матира Бурсаћа. Шутирао је Пешовић добро у 72. минуту, али поред стативе, а потом и Панићев покушај главом завршава на истом месту.

Мирно су крају привели утакмицу наши омладинци и на прави начин стартовали у пролећном делу првенства.

The post Омладинци шестицом наставили сезону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Saša Pariz мар 9, 2020 at 21:48

Panić je ozbiljan napadač i velika je šteta što nije igrao umesto Burmaza protiv Danaca u LŠ.

Reply

Leave a Comment