Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бабић: „Направићемо спектакл за рођендан“

Стрелац трећег гола у победи Црвене звезде над Мачвом (3:0), Срђан Бабић, задовољан је игром и победом у Шапцу, а искористио је прилику и да позове навијаче да дођу 14. марта на прославу 75 рођендана нашег клуба у мечу са Напретком.

Играли смо у Шапцу 90 минута у пуном ритму, одлично смо привели утакмицу крају, а мислим да смо могли да постигнемо још неколико голова. Мени свака шанса значи, верујем да сам добро одрадио посао, а срећан сам и због гола. Наравно, тим је на првом месту, најбитније је да играмо добро као екипа и да побеђујемо. Иако је била другачија формација, видело се да смо спремни и за тај стил игре, уиграни смо и све је добро фуинкционисало – нагласио је Бабић.

Звездин дефанзивац истакао је да је најважније да тим даје свој максимум, као и да је за све потребно време.

Рекао сам више пута да Станковић жели да промени нешто у нашој игри и организацији. За сада нам одлично иде, али имамо још простора за напредак. За све је потребно време, али ми дајемо максимум на сваком тренингу. Видело се и против Партизана и Инђије да смо играли добро и стварали прилике, али лопта није хтела у гол, у Шапцу смо одлично отворили утакмицу и верујем да ћемо бити све бољи.

Искористио је прилику и да похвали наше навијаче и позове их за наредни меч против Напретка.

Увек сам говорио да нам много значе наши навијачи који су уз нас свих 90 минута. Прави 12. играч, који нам даје прекопотребну снагу и када не иде. Уз њихову подршку све је лакше, а искористио бих прилику и да их позовем следеће недеље да испуне трибине наше Маракане и да прославимо рођендан. Потрудићемо се да направимо спектакл и да уз добру игру заједно прославимо нову победу – подвукао је Бабић.

The post Бабић: Направићемо спектакл за рођендан appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment