Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездине легенде – Гласање за грб привилегија

Почетак сезоне идеална је прилика за звездаше да обнове чланство или се учлане у клуб уколико то до сад нису учинили, а додатни мотив је гласање за распоред звездица изнад грба које ће трајати 28, 29. и 30. јуна.

Освојена 30. титула донела је прегршт радости звездашима и трећу звездицу изнад грба. Управо распоред звездица приредио је слатке муке присталицама црвено-белих, а клуб је одлучио да сви чланови имају привилегију да бирају нови изглед грба.

Оваква одлука обрадовала је и чланове ветерана Црвене звезде, легенде нашег клуба Ратомира Дујковића и Јована Аћимовића.

Пратимо сва дешавања у клубу. Као чланови Звезде упућени смо у све активности па тако и гласање. Грб је симбол клуба и сматрам да је зато важно да сви којима је црвено-бела боја у срцу имају прилику да учествују у избору решења. Лично сам за трећу опцију, односно велике звездице у равни – рекао је накадашњи голман.

На Дујковићеве речи се надовезао Аћимовић:

У свету се припадност клубу осликава кроз чланство и сматрам да ту филозофију требају да усвоје и звездаши. Привилегије које стичу су додатни повод, а свакако да је гласање за распоред звездица феноменална иницијатива. Фаворит ми је, такође треће решење – рекао је Аћимовић.

Подсетимо, осим гасања за распоред звездица чланови клуба имају и следеће привилегије: право да гласају на клупским изборима и да се кандидују за члана Скупштине клуба, право куповине сезонских пропусница, право прече куповине карата за међународне утакмице, попуст од 20% у Ред Стар шоповима, бесплатну посету музеја и приступ посебним секцијама званичне мобилне апликације клуба.

Учлањење и обнову чланства је могуће обавити у просторијама сервиса за чланство на стадиону “Рајко Митић”, али и онлајн преко званичног клупског сајта. Цена учлањења за пунолетна лица је 1000 динара, деца од 15 до 18 година плаћају пола чланарине, док је за најмлађе звездаше чланство бесплатно.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment