Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Погоди „кош“ на Звездином тренингу у Аустрији

Звезда је одрадила први данашни тренинг који је, као и сви до сада, био прилично напоран.

Тренер Милојевић није штедео своје изабранике, тренинг је трајао готово два сата, а састојао се из четири дела.

На старту се радило на снази, одрадили су наши фудбалери стандардне вежбе снаге. Потом се радило на техници кроз забавну игру. Тај део је наравно нашим фудбалерима највише пријао. Добили су неколико задатака како да, пимплујући лопту, у гурпама од четири играча постигну кош, односно убаце лопту у одговарајуће буре.

Четири групе су се такмичили, а победника је било више, у зависности од пропозиција игре – да ли смеју лопту да ударе више пута или једном, да ли смеју да користе главу и да ли руке треба да им буду иза леђа.

Након тога рађена је вежба поседа лопте са 12 капија. Играло се 13 на 13, а задатак је био провући лопту кроз једну од тих капија, остварујући одговарајући посед лопте.

Последњи сегмент тренинга била је игра на два гола на скраћеном терену, такозвано „преливање“, где је терен био подељен у више делова, а екипа је формацијски прелазила из једног у други део, из одбране у везни ред, па потом и у сам напад.

Сутра наше првотимце очекује утакмица против Аполона од 18 сати уз директан пренос на Јутјуб каналу, али пре тога наши првотимци одрадиће још један тренинг.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment