Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Отворен Звездин камп у Београду

На теренима Омладинске школе Црвене звезде данас је званично почела прва смена Звездиног кампа.

На теренима иза југа Маракане данас је почео први Звездин камп у Београду. Прва од три смене кампа данас је кренула са радом, а током наредних шест дана 68 малишана узраста од 8 до 16 година ће радити под командном палицом наших најбољих тренера.

Таленти који су одлучили да надограде фудбалско знање на Звездином кампу до краја недеље ће радити по посебно креираном програму који, осим два тренинга дневно, предвиђа и богат пропратни садржај.

По почетку јединственог пројекта Владимир Цвјетићанин, координатор ШФ Црвена звезда, је истакао велико интересовање малишана за кампове и нагласио да ће најталентованији стећи привилегију да постану чланови Омладинске школе Црвене звезде.

Први пут у клупској историји правимо камп на нашем стадиону и очекивања су веома велика. Полазници имају сјајне услове, тренинге воде тренери из Звездине школе, а организован је и пропратни садржај као што су бус тура кроз Београд, обилазак клупског музеја и упознавање са првотимцима. Број пријављених је изнад очекивања и у три смене ће кроз камп проћи око 200 малишана – рекао је Цвјетићанин.

Подсетимо, прва смена кампа ће трајати до 29.6, а друге две смене су од 1.7. до 6.7. и од 8.7. до 13.7.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment