Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвено-бели на штанду Митсубишија

Првотимци Црвене звезде мтс Били Берон, Огњен Добрић, Немања Ненадић и Душан Ристић посетили су сајам аутомобила и били магнет за све посетиоце на штанду клупског партнера компаније Митсубиши.

Кошаркаши Црвене звезде мтс интензивно се припремају за други меч полуфинала плејофа АБА лиге. Протекле суботе виђена је феноменална утакмица у предивном амбијенту дворане ’’Александар Николић’’. Након драматичне завршнице и 45 минута игре црвено-бели су изашли као победници и направили први корак ка пласману у финале регионалног такмичења.

За изабранике Милана Томића нема одмора. Интензивни тренинзи у циљу да се што боље припреме за утакмицу у суботу када ће гостовати Партизану, не дозвољавају много слободног времена. Ипак, то није омело првотимце Црвене звезде мтс у жељи да посете сајам аутомобила и пре свега штанд клупског партнера компаније Митсубиши.

Наиме, Били Берон, Огњен Добрић, Немања Ненадић и Душан Ристић посетили су у уторак штанд Митсубишија на београдском сајму аутомобила и били прави магнет за све Звездаше, али и љубитеље кошарке. Убрзо је било јасно да су навијачи Црвене звезде добили новог хероја:

Константно смо окружени нашим навијачима, пружају нам велику подршку и честитају на успешно обављеном послу протекле суботе. Не могу да кажем да ми то не прија, напротив, али покушавам да им кажем да смо тек начинили први корак. Знао сам да им много значи победа против великог ривала, али и оволика пажња коју нам посвећују јесте велики мотив за наредну утакмицу – рекао је Били Берон у уводном разговору који се потом осврнуо на сам сајам аутомобила:

Нови модели Митсубишија су заиста импресивни. Знате, када сте кошаркаш, имате и мало ’’веће габарите’’ и најнеопходнији је комфор у возилу. Испробао сам неке од модела и осим што заиста имају леп дизајн, веома су удобни и ако могу да дам неку своју оцену имају од мене сваку препоруку – исткао је Берон који је при том уручио поклон директору маркетинга ’’Euroimpex’’-а Немањи Живојиновићу званичном дистрибутеру компаније Митсубиши на територији Србије.

Још један од јунака велике победе Огњен Добрић говорио је у паузи фотографисања са бројним навијачима, предњачили су они најмлађи:

Сваке године се трудим да посетим сајам јер сам пасионирани љубитеља аутомобила, баш као и Немања (Ненадић) и веома ми је драго што сам са клупским другарима ухватио мало слободног времена и посетио штанд Митсубишија. Модели су веома добри, видите и сами колико људи Митсубиши привлачи на својим штандовима. Можда је то мало и због нас, али свакако сви посетиоци имају овде шта да виде – рекао је уз осмех популарни Шеги.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment