Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

ЛЕН ЛШ: Московљани гостују на Дорћолу

Среда 27. март доноси ново европско искушење нашим ватерполистима.

Након окончања регионалне А1 лиге, а пред почетак домаће Супер ватерполо лиге, пулене Александра Филиповића очекује меч 11. кола групе „А“ ЛЕН Лиге шампиона. Црвено-бели на базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ дочекују екипу московског Динама.

Две екипе су се у овосезонској елити евроспког ватерпола састали у Москви почетком децембра претходне године, а Динамо је однео убедљиву победу 14:4 (2:0, 3:1, 5:2, 4:1). Голове за нашу екипу на том сусрету постигли су Милош Максимовић, Душан Васић, Борис Поповић и Марко Радовић, док су код домаћина најефикаснији били Адел Латипов, Иван Нагаев и Дмитри Холод који су били стрелци по три поготка. У московској екипи наступају и тројица српских ватерполоста Никола Рађен, Душко Пијетловић и Гаврил Суботић.

Наши ватерполисти и даље су без бодова у овосезонској ЛЕН Лиги шампиона, док Динамо након десет одиграних мечева заузима шесту позицију на табели групе „А“ са освојених 12 бодова. Јасно је да је руски представник у ватерполо елити велики фаворит у предстојећем сусрету који за наше ватерполисте представља добру припрему за старт домаћег ватерполо такмичења.

– ЛЕН Лига шампиона, група „А“, 11. коло:
Црвена звезда – Динамо Москва
Базен: СЦ „Милан Гале Мушкатировић“
Датум: Среда, 27. март
Почетак: 20:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment