Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

ИХЛ лига: Звезда гостује загребачким Медведима

Хокејаши Црвене звезде у недељу 4. новембра гостују у Загребу екипи Медвешчака у оквиру словеначке ИХЛ лиге.

Након два тријумфа у Крању против Триглава и две београдске победе над љубљанском Славијом, наши хокејаши са пуно оптимизма очекују тешко гостовање у Загребу. Да ће предстојећи меч бити изузетно тежак говори и податак да су две екипе недавно у Загребу одиграле сусрет у којем је домаћин водио са великих 5:1, али су црвено-бели успели да преокрену резултат и у продужетку стигну до победе. Управо због тога се у меч мора ући максимално опрезно и без опуштања.

Звездини хокејаши су имали довољно времена за одмор од напорних мечева у регионалном такмичењу и Континентал купу и верујемо да је стручни штаб предвођен тренером Јовицом Русом урадио све да припреми наше оклопнике како за овај сусрет, тако и за изазове које очекују црвено-беле оклопнике.

Пред сусрет у Загребу своја очекивања изнео је и Лука Вукићевић:

– „Меч против екипе Медвешчака ће свакако бити интересантан. Знамо како смо победили прошлу утакмицу, како смо се вратили после пар голова заостатка. Свако путовање је тешко само по себи, али мислим да ћемо савладати Медвешчак и направити још један корак ка првој позицији на табели.“

– ИХЛ лига:
КХЛ Медвешчак Загреб : СКХЛ Црвена звезда Београд
Дворана: Велесајам
Датум: Недеља 4. новембар 2018. г.
Почетак 15:30 часова

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment