Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Други гол решио меч

Тренер фудбалера Црвене звезде Владана Милојевић сматра да су за нијансу били бољи од Пролетера у 15. колу Суперлиге.

540-milojevic-0311.jpg

Шампион Србије дошао је на гостовању у Новом Саду до 14. првенственог тријумфа ове сезоне.

– Честитам играчима оба тима на одиграној утакмици. Мислим да смо за нијансу били бољи. Желели смо победом да заокружимо половину такмичења у лигашком делу Суперлиге. Играли смо против јако неугодне екипе која је хит првенства и колега Радојичић ради супер посао. Имали су пет везаних победа што је фасцинантно, високо место на табели показује и моћ Пролетера. Познајем доста играча, види се да воле свој клуб, пружају добре партије и јако су опасни, поготово приликом прекида – рекао је Милојевић.

Звезда је повела у деветом минуту аутоголом Андрејевића, док је тачку на сусрет ставио Бен у 56. минуту после добре акције Чаушића, Марина и Стојковића.

– Сама утакмица није била баш квалитетна, али нисмо ни очекивали да буде. Знали смо да треба да добијамо индивидуалне дуеле, повели смо у раној фази меча аутоголом и тако ставили ривала у ситуацију да нас јури, а другим голом смо решили утакмицу. Пролетеру желим да опет има добар низ који је вечерас прекинут– додао је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

Otpisani101 нов 3, 2018 at 19:04

Milojevicu,pocni da igras fudbal…imas za ovu ligu dve kvalitetne ekipe za titulu…ovo sto zvezda igra tesko je gledati i iz fotelje…dosadno ,jadno i bedno…imas rezultata ali nema publike…ima ona poslavica kada fudbaler pita sam sebe,,sta ce mo mi ovde ako nas niko ne gleda,,…napadni liverpul na marakani,budi jednom trener zvezde…niko ne ocekuje pobedu protiv liverpula ali ce mo ostaviti bolji utisak…parkiranje autobusa ponizava ovaj klub…autobus nam je doneo katastrofu u evropi,probaj nesto drugo…mani se vise causica i stojiljkovica,nek igraju najbolji…i pljuvani meleg je za ovu dvojicu-ronaldo…

Reply
Dragan нов 4, 2018 at 00:40

Poslednjih pola sata protiv Proletara smo igrali kao da smo klub iz Malog Mokrog Luga koji je dao dva gola na foru i onda „ubijao fudbal“… Ubedljivo smo prvi, ali… ovo postaje gadno za gledanje.

Reply

Leave a Comment