Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бен: Победе јачају самопоуздање

Нова победа за наше фудбалере у Суперлиги Србије. Овог пута изабраници Владана Милојевића савладали су Пролетер у Новом Саду резултатом 2:0. Након аутогола Андрејевића у 9. минуту, Бен је у 56. постигао десети гол у сезони.

Прошло је неколико утакмица од када сам последњи пут постигао гол и овај погодак ми је дошао као награда за напоран рад. Јако ми је драго што сам успео да затресем мрежу, сваком играчу то много значи за самопоуздање. Драго ми је што сам помогао екипи да оствари још једну победу – рекао је Бен.

Упркос лошем терену, наши фудбалери су се одлично показали на сусрету у Новом Саду.

Утакмица је заиста била јако тешка, јер је терен у јако лошем стању. Није лако играти у оваквим условима, али ми смо одрадили одличан посао. Када смо видели да лопта не може нормално да се креће по терену, морали смо да нађемо друго решење па се игра углавном одвијала у ваздуху. Зато акценат није био на лепоти игре, већ само на резултату. Било је изузетно важно да забележимо победу, размишљали смо само о томе како да тријумфујемо у Новом Саду. Задовољни смо победом и сада прелазимо на припрему за следећу утакмицу.

Већ у уторак од 18 часова и 55 минута Црвена звезда ће на свом терену дочекати екипу Ливерпула у оквиру 4. кола групе Ц Лиге шампиона.

Биће то другачија утакмица у односу на ону у Ливерпулу. Знамо да је атмосфера на Маракани увек наша огромна предност. Имамо невероватну подршку навијача, они ће бити наш 12. играч који може много да нам помогне. Верујем да можемо да остваримо одличан резултат. Научили смо много из досадашњих утакмица у Лиги шампиона, сада имамо још три меча да се покажемо у много бољем светлу – поручио је Бен.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment