Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Пораз од Рудара

Рукометаши Црвене звезде поражени су у 11. колу Супер лиге Србије. Победу је однела екипа Рудара 30:28 (14:13). После елиминације из Европе, али и веома густог распореда ове сезоне наши играчи нису могли да дођу до своје игре па је домаћин заслужено славио.

Без бекова Суџума и Докића црвено-бели нису успели да остваре повољнији резултат на овом мечу. Звезда је повела али су Енергетичари после тога дикитирали темпо игре и повели са четири гола разлике. У тим моментима доминирао је средњи бек домаћина Лазић са шест асистенција и два гола. Екипа из Костолца највећу предност остварила је у 23. минуту, на семафору је стајало 13:7. Тада је на сцену ступио голман Косановић. Сјајни чувар мреже зауставио је неколико „зицера“, стигао до десет одбрана у првом делу игре и помогао свом тиму да заостатак смањи на само један погодак. Почетком другог дела распуцао се Надовеза, а наш тим повео је са 16:15. Ослабљени црвено-бели нису могли да наставе у том ритму, па је Рудар на челу са расположеним Ђорђевићем и Лазићем преокренуо резултат. Домаћи су до краја диктирали ритам утакмице и на крају дошли до веома битних бодова.

Дворана: СЦ „Костолац“. Гледалаца: 900. Судије: Савић и Радуловић (Београд). Седмерци: Рудар 4 (3). Црвене звезда 4 (2). Искључења: Рудар 6, Црвена звезда 6 минута.

Рудар: М. Ђорђевић, И. Ђоређевић (11 одбрана, 1 седмерац), Вуковић (2 одбране), Бујишић 2, Митровић 2, Ракић, М. Стојковић 2, Лазић 7, Ивановић 1, Ајдачић, Копања, Недељков, Н. Стојковић 1, Милошевић 9, Нешовановић 4, Димитријевић 2.

Црвена звезда: Иванишевић, Косановић (14 одбрана ), Јерај, Живковић 1, Милошевић, Пуцељ, Пантелић 1, Надовеза 9, Шћепановић 1, Павић 1, Пушица, Иванчев, Шљиванчанин 3, Ћирић 5, Блечић 6, Анђелић 1.

Повезане вести

2 comments

delije sever дец 7, 2011 at 14:39

SPREMITE SE ZA SASTANAK DA I VAS UVEDEMO U RED DOSTA JE BILO ZEZANJA

Reply
Igor дец 7, 2011 at 12:05

Kao i u FK, i u RK treba da se menja kompletna uprava. Ovo je BRUKA!!! Pa mi nemamo odbranu, u bukvalnom smislu. Nema ni igre, zalaganja, nicega…

Reply

Leave a Comment