Moja Crvena Zvezda
Архива

Adžić pregovara i sa Borhom i Fernandom

Kristijan Borha

Prilikom boravka u Brazilu, sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić, na preporuku našeg nekadašnjeg asa a trenutno igrača Flamenga Dejana Petkovića, stupio je u pregovore sa igračima ovog kluba Borhom i Fernandom.

Borha, koji je rodom iz Kolumbije, 1. januara puni 23 godine, visok je 183 santimetra i igra na poziciji napadača. Kompletnu karijeru je proveo u Brazilu, gde je igrao za manje klubove u nižim ligama, odakle je došao u Flamengo, međutim, za sada samo na pozajmicu koja ističe sledećeg leta. Ugovorom je vezan za trećeligaša Kaksias do Sul. U Flamengu je odigrao sedam utakmica, bez postignutog gola.

Fernando

Fernando Gomeš de Hesus (24, 182) igra na mestu zadnjeg veznog fudbalera, a pre Flamenga nastupao je i za Fluminense, Sao Paolo, Gojas i Portugesu. Postigao je svega jedan gol pre dolaska u Flamengo, i to prošle sezone u Gojasu. Ove sezone je na 20 utakmica postigao tri gola. Reč je o veoma borbenom igraču, koji dobija veliki broj žutih kartona tokom sezone, a u dosadašnjoj karijeri već je isključen čak tri puta. Fernandu ugovor ističe u decembru, te za njega klub ne bi morao da plati obeštećenje.

Повезане вести