Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Чика Миша, чланска карта и вишедеценијска верност кубу

Црвена звезда мтс у сарадњи са својим партнером „Cashback“-ом поклонила чланску карту једном од својих најстаријих и највернијих навијача. Чика Миша у 82.години добио чланску карту клуба који прати од 1945.године и нови дрес са потписима свих играча.

КК Црвена звезда мтс припрема се на свим нивоима клуба за почетак нове такмичарске сезоне 2018-2019.

Успеси и велике утакмице црвено-белих нераскидиво су повезани са сјајним амбијентом у дворанама „Александар Николић” и „Штарк Арена” односно на првом месту са навијачима, људима којима је црвено-бела боја у срцу.

Зато и ове године КК Црвена звезда мтс жели на све начине да укаже част свима који верно прате црвено-беле годинама, па и деценијама уназад.

Један од њих је и популарни „чика Миша” који има 82 године и прати КК Црвена звезда од њеног оснивања и давне 1945.године. Прати кошарку, фудбал, редован је у дворанама у којима играју кошаркаши Црвене звезде, и на стадиону „Рајко Митић”.

Као један од првих међу многима, које Црвена звезда има у милионској армији својих присталица, чика Миша је уз партнерску сарадњу КК Црвена звезда и „Cashback“, добио своју чланску карту.

Уз чланску карту на поклон од клуба добио је и дрес КК Црвена звезда са потписима свих играча.

Пријатно изненађен овим гестом пажње, чика Миша је додао да нестрпљиво чека нову сезону и нове радости и важне утакмице црвено-белих.

Уједно КК Црвена звезда мтс позива позива све да постану чланови клуба и дођу на Мали Калемегдан по своју чланску карту која је уједно и „Cashback“ – линк ка бројним бенефитима које ће имати сви власници чланских и сезонски карата КК Црвена звезда мтс.

Један од првих је, попуст на куповину сезонске улазнице КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2018-2019, која стартује почетком септембра, о чему ће клуб своје присталице и све заинтересоване детаљно информисати у понедељак

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment