Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пораз кадета

После успешног старта сезоне и две победе у прва два кола Кадетске лиге Србије, наши фудбалери рођени 2002. године доживели су први пораз. Изабраници Славољуба Ђорђевића на свом терену поражени су од Партизана резултатом 3:1.

Наша екипа боље је ушла у утакмицу, фудбалери Црвене звезде први су дошли до вођства преко Њамцуловића у 29. минуту. Неколико минута касније наша екипа имала је одличну прилику да поведе са 2:0 преко Елевена, али он није искористио прилику да затресе мрежу вечитог ривала. Убрзо потом уследила је казна, пет минута пре одласка на одмор противник је изједначио голом Миливојевића. Исти фудбалер довео је свој тим у вођством поготком у 73. минуту. Коначан резултат 3:1 поставио је Чолић, четири минута пре краја регуларног дела утакмице.

Кадете Црвене звезде већ у среду очекује наредна утакмица, гостовање Радничком у Зрењанину.

Кадети: Црвена звезда – Партизан 1:3 (1:1)

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“. Судија: Дејан Глигоревић (Београд). Стрелци: Њамцуловић у 29′ (Црвена звезда), Миливојевић у 40′, 73′ и Чолић у 86′ (Партизан). Жути картони: Лукић у 33′ и Радуловић у 65′ (Црвена звезда), Смиљковић у 28′, Ствевановић у 31′, Чолић у 33′ Кнежевић у 79′, Благојевић у 83′ и Рашковић у 90′ (Партизан)

Црвена звезда: Гутеша, Максимовћ, Пријовић, Матић (од 80′ Илић), Лукић, Писар, Пантовић (од 58′ Ђуричковић), Педув (од 54′ Васиљевић), Бабић, Елевен (од 46′ Митровић), Њамцуловић (од 54′ Радуловић).

Партизан: Славковић, Мирић (од 90′ Марковић), Чубра (од 80′ Блажић), Кнежевић, Смиљковић, Ђорђевић, Стевановић (од 86′ Лукић), Благојевић, Миливојевић (од 74′ Пејчић), Чолић, Јовић (од 58′ Рашковић).

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE авг 26, 2018 at 20:22

definitivno smo u kanalu…proslu sezonu smo dominirali a ove naredne nemam nikakve sanse..neko je zataio..ali mislim da je skauting katastrofalan..neverovatno da nemamo od 50 deteta ni jednog polu igraca..sto znaci da mimimum narednih 4-5 godina nemamo koga da gurnemo u prvi tim..i ovo je ozbiljan problem da posle dugi niz godina necemo imati zlatnu koku..ovo iz omladinaca i kadeta je skup ili oni koji placaju da igraju ili su preko veze ali je neverovatno da nema ni jednog polu talenta..kako je direktor dragan mladenovic zasluzan za prosle godine tako je sada on odgovoran da u narednih nekoliko godina necemo imati biser za prvi tim..po meni lose odradjen skauting..ovo su igraci za seosku ligu a ne za zvezdu

Reply

Leave a Comment