Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гобељић: Оправдаћемо велика очекивања

Ни борба на два фронта, ни густ распоред утакмица нису сметали нашим фудбалерима да забележе нову победу у Суперлиги. Изабраници Владана Милојевића савладали су екипу Чукаричког резултатом 2:1. Други гол на мечу, након сјајног соло продора, уписао је Марко Гобељић.

Павков и Бен су ми доста помогли, одвукли су двојицу играча и отворили ми простор до гола. Желео сам да одиграм на страну, али видео сам да је испред мене све чисто, шутнуо сам и на срећу лопта је ушла у гол. Донео сам предност и мирнији завршетак утакмице својој екипи – рекао је Гобељић.

Звездин бек осврнуо се на учинак своје екипе на терену на мечу са Чукаричким.

Видело се да није било лако на терену, екипа Чукаричког је показала да су са правом у врху табеле. Дошли су на наш стадион да се надигравају и сматрам да су обе екипе пружиле добру партију. Ми нисмо ушли у меч како треба, али смо у наставку знатно подигли ниво игре и забележили добар резултат. Битно нам је да смо обезбедили нова три бода и донели себи мир пед важан меч који нас у среду чека у Салцбургу. Сви се надамо Лиги шамиона.

Изабраници Владана Милојевића, као и целокупна звездашка јавност, размишљају смо о реванш мечу са Салцбургом.

Много нам значи што након победе путујемо у Салцбург. Увек причамо да је најбитнија само прва следећа утакмица, а овог пута то је утакмица са огромним улогом. Сви од нас очекују пласман у Лигу шампиона, а ми смо уверени да то можемо да испунимо. Сигуран сам да ћемо дати бар један гол, а како каже мој саиграч из одбране Вујадин Савић, не можемо да примимо два – поручио је Гобељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

зики авг 26, 2018 at 15:57

наговори вукановића да ти се придруужи у звезду.сијећам се када сте ти и он сами сјкоро побиједили божовићеву екипу

Reply

Leave a Comment