Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић – Срећан и поносан

На утакмици са Чукаричким своју прву асистенцију у првом тиму Црвене звезде уписао је млади Алекса Терзић. Он је у 53. минуту одлично пронашао Славољуба Срнића, који је лако савладао голмана гостујуће екипе. 

– Пресрећан сам што сам забележио прву асистенцију. Чим сам шутнуо лопту видео сам да ће ући у гол, само сам чекао да почнем да се радујем. Заиста леп и важан тренутак за мене. Наставићу да се трудим и да у сваком тренутку дајем све од себе на терену – рекао је Терзић. 

Меч са Чукаричким је 15. узаступна победа наших фудбалера у Суперлиги. 
– Тешка утакмица је иза нас, али то је фудбал. Борили смо се, дали смо све од себе и на крају победили. Тријумф је најважнији, знамо да морамо да освојимо титулу. Одлично играмо у каквом год саставу да изађемо на терен, сви момци су сјајни и одлично се слажемо. На тренингу шеф доста ротира екипу и то даје резултате. Битно је да наставимо у истом ритму, да нижем победе и да следеће недеље обезбедимо улазак у Лигу шампиона.

Терзић је добио дебитантски позив за младу репрезентацију. 
– Предиван је осећај, млада па потом и А репрезентација су сан сваког фудбалера. Сада морам тамо да се докажем. Наставићу са напорним радом – поручио је Терзић. 

Повезане вести

Leave a Comment