Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Терзи је раскошан таленат, штета што није заиграо и Јовељић…“

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је, после победе над Чукаричким од 2:1 у 6. колу Суперлиге, да му је драго што млади играчи добијају и користе шансу.

Његови изабраници задржали су максималан учинак и уписали су пети тријумф у домаћем шампионату, головима Славољуба Срнића и Марка Гобељића.

Честитам мојим играчима и фудбалерима Чукаричког на доброј утакмици. Оно што смо желели је да наставимо победничку серију, а знали смо ко нам је дошао у госте. Чукарички није имао пораз до овог меча. Морам да нагласим да смо имали доста осцилација у игри, што је сасвим нормално, јер неколико играча није у ритму. Једно је тренинг, друго утакмица, али сам рекао да ћу бити стрпљив – каже Милојевић.

Тренер Звезде се посебно осврнуо на младог левог бека Алексу Терзића, који је асистирао код поготка Срнића.

Шансу на овом мечу смо дали нашем детету и великој нади Алекси Терзићу, новом младом репрезентативцу, који је показао раскошан таленат и да напредује из дана у дан. Јако је битно и да остали играчи могу да се ослоне на њега. Још једном смо показали да развијамо наше младе играче, и жао ми је што због кретања резултата и Дејан Јовељић није ушао, али вредно раде и јако сам срећан због тога.

Милојевић је имао и речи хвале за противника.

Драго ми је и да видим доста младих играча у Чукаричком, неки су били клинци када сам ја био тренер, зато ми је пуно срце. Честитам колеги Сими Крунићу на храбрости што им даје минутажу и биће то велики бененифит за њих у будућности – завршио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment