Moja Crvena Zvezda
Архива

Uvalin:“Ovako se bori za grb Crvene zvezde“

Mihailo Uvalin: "Bez euforije"

Nakon slobodno se može reći senzacionalne pobede nad dosadašnjim liderom NLB lige ekipom Hemofarma, ali i fantastične igre posebno tokom prve dve četvrtine, novinarima se obratio trener crveno-belih Mihailo Uvalin:

– Zahvalio bih se publici na podršci, kada nam nije išlo dala nam je snagu. Ali, želim pre svega da pohvalim igrače koji su energiju sa tribina pretočili na parket i pokazali kako treba da se bori za grb Crvene zvezde. Mi smo poslednji na tabeli, neću dozvoliti bilo kakvu euforiju. Ova pobeda nam neće ništa značiti, ako ne nastavimo da se borimo. Ali, svakako da predstavlja veliki stimulans za nas.

Sa druge strane trener poražene ekipe Željko Lukajić smogao je snage da uputi čestitke našem timu:

– Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Domaćin nije imao šta da izgubi, ali mnogo je dobio. Videla se i veličina Zvezde, sa samo jednom pobedom vratila je publiku na tribine. Jako sam nezadovoljan sa pojedinim igračima u spoljnoj liniji po pitanju agresivnosti. Tu jedino mogu da amnestiram Šutala, dok ostali moraju da se zamisle kako izvršavaju defanzivne zadatke. Suviše smo mekani, to je naš najveći problem.

Повезане вести