Moja Crvena Zvezda
Архива

Из другог угла: Јована Дамњановић

Ето,завршила се и наша последња утакмица у првој полусезони. После пар слабије одиграних утакмица, јуче само показали и доказали да са правом носимо име Црвене звезде.

Малобројни гледаоци су заиста могли да уживају и да виде прегршт лепих потеза, акција и погодака. Од првог минута екипа Шапца је буквално „паркирала аутобус“ испред свог гола и грчевито се бранила са 11 играча, без икакве жеље да нешто учине у нападу и да можда постигну гол. Генерално тај бункер је било тешко пробити по централи па се наша игра у већини првог полувремена заснивала по пробојима на боку и центаршутевима. На полувреме смо отишли са 4 гола разлике. У другом полувремену начињено је пар измена, али и у тако комбинованом саставу смо били опет за класу испред шапчанки.Беѕ обзира на високу предност ми се нисмо задовољили тим резултатом и у друго полувреме приступили са још више жеље, борбе и мотивације. Утакмица је завршена са 9:0.

После обавеза у А репрезентацији, која има битне утакмице у квалификацијама за Еп против Хрватске и Енглеске, цела екипа ће почетком децембра отићи на једномесечну паузу где ћемо покушати да се максимално одморимо и напунимо батерије за предстојећи део сезоне.

Повезане вести

5 comments

HOoLiGaN FrOm NoRtH дец 3, 2011 at 11:36

A ne znam zasto vam je toliko stalo do pravopisa kao da vi nikad ne gresite?!

Reply
Dule нов 14, 2011 at 22:44

Izgleda da posetiocima sajta nije do pravopisa pa ti odmah opalili minus. Kad smo kod toga, ne sećam se ni da se kaže „iz Šabca“ već isključivo „iz Šapca“, ali ajde da se pravimo da je devojka od malih nogu volela da šutira loptu pa je preskočila lekciju iz jednačenja suglasnika po zvučnosti 🙂

Reply
milos нов 14, 2011 at 21:05

Molim vas, vec ranije sam to pisao, ime naseg kluba se pise sa malim „z“. Ovo pisem iskljucivo iz dobre namere, jer je nekako glupo da bas tu gresimo. Ako zelite, evo ja se nudim, da mi svaki tekst pre nego sto ga objavite posaljete na lektorisanje.

Reply
milos нов 15, 2011 at 22:15

Mi smo stvarno bolestan narod, napisem nesto iz najbolje namere, jos se ponudim da pomognem i onda se nadje neko da to negativno oceni. Katastrofa, nikada, ali nikada nama nece biti bolje.

Reply

Leave a Comment