Moja Crvena Zvezda
Архива

Нада за Наду Вучковић

У четвртак 17. новембра у сали основне школе „Јелица Миловановић“ у Сопоту, са почетком у 18 часова, биће одиграна хуманитарна утакмица ревијалног карактера између фудбалског клуба Црвена звезда и телевизије Прва.

Повод је прикупљање неопходних средстава за помоћ у лечењу тринаестогодишње Наде Вучковић, којој је за потпуно оздрављење неопходна финансијска помоћ. Да би наставила нормалан живот као и сви њени вршњаци, девојчица треба да отпутује на операцију у Финску, а њени родитељи нису у могућности да сакупе сав новац. Стога, покажимо хуманост и куповином улазнице за хуманитарни меч, која кошта 500 динара, помозимо младој Сопоћанки да се избори са болешћу.

У црвено-белом дресу наступиће председник нашег клуба Владан Лукић, као и неки од првотимаца и ветерана, појачани ВИП личностима, док ће њихови ривали бити многе познате личности са Прве српске телевизије.

Улазнице за хуманитарну утакмицу се налазе у продаји и можете их купити у Самосталној трговинској радњи „Пинк“, гвожђари „Фермакс“, и фото радњи „Чеда“ у Сопоту, док ће се на дан меча карте продавати и у основној школи „Јелица Миловановић“.

Такође, апелујемо на све људе добре воље да у складу са својим могућностима изврше индивидуалне уплате на рачун Комерцијалне банке број: 205-9011004466513-82, или на број динарског рачуна: 155-5510780209441-18 у чачанској банци.

Здрав човек има много жеља, болестан само једну – ДА ОЗДРАВИ.

Повезане вести

Leave a Comment