Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Саопштење Управног одбора

Управни одбор ФК Црвена звезда у понедељак, 2. октобра 2017. издаје следеће саопштење:

Многи велики европски клубови, једнако као и Црвена звезда знају колико је тешко са успехом играти паралелно у више такмичења. Управни одбор стога честита играчима и стручном штабу Црвене звезде на свему што је до сада постигнуто. Али, и порази су саставни део спорта и Црвена звезда честита ФК Напредак на јучерашњој победи.

И поред тога, Црвена звезда се оглашава овим саопштењем како би на време упозорила целу, а нарочито звездашку, спортску јавност да са пажњом прати однос ФСС према нашем клубу како се не би поновили догађаји са краја првенства прошле године.

Непосредан повод овоме је начин на који се и када Милорад Мажић делегира и затим суди утакмице Црвене звезде. Тако је и у Крушевцу показао лошу намеру према нашем клубу, допуштао грубу игру иако то не дозвољава када суди европске утакмице на којима са правом штити здравље играча, и на крају дозволио да се после очигледног играња руком у последњим секундама настави акција из које је Црвена Звезда примила гол. Треба ли подсећати на детаље са неких ранијих мечева – са Партизаном у финалу Купа (недосуђен пенал после рвачког захвата над Боаћијем) и Чукаричким (недосуђен фаул када је сломљена нога Јовичићу).

ФК Црвена звезда зато не жели да њене утакмице суди Милорад Мажић. А да ли Мажић суди на такав начин својевољно или по нечијем налогу нека процени цела спортска јавност, поготово ако ФСС не санкционише такво понашање.

Повезане вести

6 comments

dejo окт 8, 2017 at 09:19

Upravni odbore Crvene Zvezde Crvenu Zvezdu ne treba da gleda kako sudi Mazic vec da Crvena Zvezda gleda u svoje dvoriste odnosno da igra do poslednjeg zvizduka svaki mec tako i Upravni odbore Crvene Zvezde treba da ima Crvena Zvezda skauting odlican jer u Brazilu ima mnogo interesantnih igraca prije svega

Reply
ja Pa ja окт 3, 2017 at 14:20

Pripremite ekipu da moze da igra 120 min a ne 45.Jadno, bedno i posle su uvek krive sudije Ovo naravno ne amnestira Mazica koji je karijeru gradio trenirajuci strogocu na zvezdi i na taj nacin pokazujuci kako „navodno“ veliki klubovi nemaju uticaj na njega

Reply
rene artoa окт 2, 2017 at 20:24

Nerviraju me ova saopstenja i plakanje na sudije, trebalo bi ta praksa da se izbaci, mi smo ZVEZDA a ne neki seoski klub!!!!!!!!!!!!

Reply
bata окт 2, 2017 at 19:15

Igrajte fudbal , postizite golove i nece vam biti sudije krive .

Reply
Dejan окт 2, 2017 at 18:34

Mazic je svoj autoritet gradio uvek sudeci na stetu Zvezde! Jedan prosecan sudija kao sto je on napravio je zavidnu karijeru dobro koristeci to sto se kao „ne plasi“ velike Zvezde. Potpuno se slazem i podrzavam ovakvo saopstenje UO. Ukoliko bi sudio u buducnosti neku utakmicu Zvezde treba mu non-stop zvizdati!

Reply
kastiljo окт 2, 2017 at 14:32

Vrlo nemusto saopstenje!!!Ako se vec polazu racuni za ovako drasticne mere treba predstaviti sve detalje gde nas je Mazic ostetio.Treba navesti i momente gde Mazic podrzava pacersku igru Napretka svirajuci nekakve glupave faulove ovim padavicarima. Koliko je ranije bio odlican u derbijima,koliko je osecao igru,toliko je juce bio sve suprotno od toga.U poslednjih godinu dana je totalno ispario taj njegov osecaj.Bio je klasa nekada,sad vise nije i vreme je za penziju.Ima 45 godina sto je za sudije mnogo.

Reply

Leave a Comment