Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пријаве за електронско гласање

Избори за чланове Скупштине ФК Црвена звезда биће одржани 04. и 05. јуна (од 10 до 19 часова) на бирачком месту на стадиону „Рајко Митић“, тачније у Медија центру.

Јасно је да бројни чланови из унутрашњости Србије и дијаспоре нису у могућности да дођу на Маракану и гласају, али ће они ипак своје бирачко право моћи да искористе електронским путем на следећи начин:

Потребно је да се сви чланови Црвене звезде који нису у могућности да лично обаве гласање, пријаве за електронски начин гласања до петка 2. јуна у 23:59 часова на wеб страници https://www.cz-izbori.com/elections/. У пријави је потребно уписати број чланске карте и e-mail адресу. Врло важна напомена гласи да у пријави уписана e-mail адреса мора бити идентична оној која се налази у бази Сервиса за чланство.

Повезане вести

2 comments

dejo јун 1, 2017 at 19:29

Lijepo bi bilo da bude generalni menadzer Pepsija Dragan Dzodic presednik novi Crvene Zvezde ako ne moze da se Privatizuje Crvena Zvezda uz njega da u upravi budu bivsi igraci Crvene Zvezde , sportski direktor i trener Crvene Zvezde svi da budu bivsi igraci Crvene Zvezde ovo je moj neki predlog za one koji budu glasali znaci samo ne sadasnja uprava Crvene Zvezde

Reply
Vuja NBG мај 31, 2017 at 15:08

Kad počinje prodaja godišnjih za sledeću sezonu?

Reply

Leave a Comment