Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Увек навијачи противничке екипе говоре да је било намештено када дође из прелаза“

Шеф стручног штаба Црвене звезде говорио је после утакмице са Борцем пред медијима.

Мислим да је Борац данас знао шта жели. Имали су две стопостотне шансе које нису искористили. Ми смо дали голове из пенала. Утакмица није била баш лепа за гледање, али најважније нам је било да победимо. Тешко је победити унапред добијене утакмице. Многим стварима нисам задовољан, али најважније је да смо победили. Биће нам много лакше у дербију јер ћемо бити комплетни — рекао је Божовић.

Иако је Божовић најавио да ће пенале изводити Канга, други пенал је извео Џон Руиз.

У питању је то што Руиз не зна да је Канга задужен за пенале, није био на тој лекцији када смо радили.

Новинаре је занимало и како Звездин тренер гледа на преокрете које вечити ривал прави у последње време.

Не плашим се другог полувремена у дербију. Звезда и Партизан су најквалитетнији у овој лиги, и много пута смо и ми и они долазили из прелаза. Они имају најбољи голгетерски тандем, и по мени то није ништа страшно, свуда у Европи се то дешава. И ми смо барем 10 пута правили преокрете. Увек навијачи противничке екипе говоре да је било намештено када дође из прелаза. Требало би да се не прича о томе, Партизан може свакога да победи, исто као и ми — рекао је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Otpisani101 апр 14, 2017 at 12:03

Slazem se sa prethodnim komentarima…iskreno i kanga nista nije pokazao a tek ruiz …stranac mora da bude najbolji u ligi…kanga je samo za grofa najbolji…svi gledamo leonarda i nismo glupi…treba nekako osvojiti titulu i veliki rez u ekipi…ni nasi mladi ne ulivaju neku nadu…ovde mnogi traze da igraju mladi…najvise se forsiraju racic i adzic a ja ne vidim nista sto bi ih stavilo u prvih11…sve u svemu sa ovom ekipom i trenerom grofom,mi se plasimo derbija na marakani a o evropi i da ne pricamo…to je surova istina…

Reply
LA[K]I апр 14, 2017 at 14:24

Meni je juce Milijas bio zlatan kad pogledam sta je Racic radio. Gledao sam ja razne seoske utakmice, ali da neko sutira na gol, a lopta zavrsi u autu, e to sam prvi put juce video kod Racicevog suta. Adzic ni sam ne zna sta hoce na terenu. Pokusava da predribla 5 igraca kad god ga pustimo i naravno upropasti svaku akciju. Jedino mi Vucicevic uliva poverenje, bar na osnovu onoga sto je uradio protiv B tima cuke. Mislim da on treba da bude isforsiran, ovi ostali… Za sada dosta slabo, ali im i dalje treba pruzati sansu. Kanga, Ruiz i Le Talek svaki komentar u vezi njih trojice je suvisan. Mnogo neozbiljno igraju!

Reply
dusan апр 14, 2017 at 08:56

kada je lukovic izveo penal i zakacio se sa kangom, grof je odlucio da penale izvodi kanga, jer za razliku od lukovica koji ima 35 godina kanga moze da se proda. ako je jedini nacin da se prodaju kanga i ruiz taj sto ce da pucaju penale, onda je to dosta jadno. inace ova olupina ruiz je i penal promasila. sto se tice derbija ideja nadam se da cemo uspeti da odigramo mnogo bolje nego prethodna dva, ali ovaj nas tim ne uliva nikakvo poverenje.

Reply
LA[K]I апр 14, 2017 at 09:12

E ovo si lepo rekao. Kanga se mnogo forsira da bi na leto otisao u Spartak za 2.000.000 evra. Ako uspemo da im ga „uvalimo“ za te pare mi smo prosli odlicno. Ruiz je jedan od najgorih stranaca koji je igrao u Zvezdi. Verovao sam da moze bolje, ali ovo kako on igra je zaista presmesno za jednog profesionalca. Ako bod uzmemo u derbiju ja sam presrecan!

Reply

Leave a Comment