Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Канга тренирао, Ле Талек на поштеди

Фудбалери Црвене звезде одрадили су једини тренинг за данас који је почео у 18 часова у Термама Чатеж.

После неколико изузетно топлих дана, ситуација је овог пута била знатно другачија. Температура је била нижа, а сунце није успело да се провуче кроз облаке па су услови за рад били много пријатнији. Иако је киша падала током ноћи и рано јутрос, она није утицала на изглед одличног терена у Чатежу.

Тренер Миодраг Божовић данас није имао на располагању Ле Талека који је превентивно пропустио тренинг због лакше упале, а Јововић је радио одвојено, односно трчао уз аут линију. Ипак, први пут је са екипом тренирао Конга, који је одрадио све што и остали саиграчи, а приметно је да га они називају Канга, па остаје да се види да ли ће се ипак тако усталити међу свима.

Почело се вежбом кратких пасова и пријема лопте, а то је био прави увод за оно што је уследило. Поделили су се играчи у две групе и свака је заузела једну половину терена, а онда додавања у круг, центаршут и завршница. Више пута су се могли чути јасни захтеви свих тренера, мора бити прецизан и брз пас.

Затим је изнет помоћни гол, али први пут на овим припрема је постављен на 75 метара. Играло се 11 на 11, без ограничења у броју додира. Поново три утакмице, које нису нимало заостајале за такмичарским.

Сутра је на програму такође један тренинг и поново у 18 часова у Термама Чатеж.

Повезане вести

5 comments

Estrella Roja јул 3, 2016 at 23:17

Izvinjavam se zbog digresije, ali sam upravo pročitao kajron na Areni da je Zvezda u ozbiljnim pregovorima sa Ukrajincem Romanom Zozuljom, inače reprezentativcem te zemlje i napadačem Dnjipra.. Da li se odustalo od Mučea stvarno ne bih znao, ali ovo je potencijalno odlično pojačanje.. Ponavljam, nikakvo insajderisanje nego pročitana vest sa Arenesport.

Reply
Jovan јул 4, 2016 at 00:05

Koliko sam shvatio on bi bio neka zamena za Huga kad ode posto je to izvesno jer bi sledece leto mogao bez obestecenja da ode. Sad zvuci dobro, velika vrednost na transfermarktu, dobar klub u Ukrajini ali ono sto bi mu bila mana je da je imao veliku povredu mislim prosle sezone i da je propustio mnogo. Neki igraci budu samo bleda senka posle povrede nazalost

Reply
Gilence1990 јул 3, 2016 at 22:55

Svaki trening na dva gola, centarsutevi i brza pas igra. . .pripremaju li se oni fizicki, bez lopte?!

Reply
Jovan јул 4, 2016 at 09:44

Ne znam koliko si pratio ali stalno su govorili i prosle sezone da se kod Grofa jako malo radi bez lopte. Skoro svi treninzi su sa loptom i kroz to rade i kondiciju. Tako je bilo i prosle godine, i nijednog trenutnka nije delovalo da im fali snage i kondicije

Reply
Skaut iz sjenke јул 4, 2016 at 12:00

Cak sta vise bili su spremniji nego ranije, bar po meni..

Reply

Leave a Comment