Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда представила Фибела: „Као своју предност истакао бих игру главом и добро постављање“

Фото: Мондо. Ј. Терзић

Црвена звезда је данас представила Томаса Фибела, који би требао да буде право појачање у последњој линији.

„Захваљујем се свима на лепом пријему. Амбиције Црвене звезде су ме привукле да дођем у клуб и надам се да ћу оправдати очекивања. Дошао сам овде да докажем своје способности и надам се да ћу то успети. Као своју предност истакао бих игру главом и добро постављање. Чињеница да су Доналд и Ле Талек овде је такође утицала на одлуку да дођем у Звезду. Они су ми причали о одличној сарадњи са тренером Божовићем“, рекао је на конференцији Томас Фибел а преноси „Мондо“.

Фибел је узео дрес са бројем 97.

„Број 97 за мене има велики значај, а повезан је са државом из које долазим – Гвадалупе (поштански број) и много пута ми је донео срећу“.

Спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић је истакао да је Миодраг Божовић знао каквим квалитетима располаже Фибел.

„Играо је у Русији када је Миодраг Божовић био тамо и на основу тога смо га довели. Надамо се да ће бити појачање.“

Фото: Мондо. Ј. Терзић

Повезане вести

2 comments

ilija.delija јун 14, 2016 at 15:58

Ovo je solidan stoper, ali isti problem ostaje, spori smo pozadi. Brzi napadaci, centralni i krilni pravice nam mnogo problema. Tanka je odbrana za Evropu. i takodje igramo bez rezervnog desnog beka(Pavicevica ne racunam, 36 god ima covek), a postoji sansa da i bez prvog ostanemo. Ali takodje ni u Grofa ne sumnjam, ako neko zna i moze da pokrene ekipu i natera je da pobedjuje jace od sebe, to je on.

Reply
окнарб јун 14, 2016 at 14:57

ко је идући ,има ли ко поуздане информације.неби волио играче чији је клуб испао из лиге.провлачи се да је то поул хенрике фиљо.чисто сумљам.нама би требала два пробојна крила ,нападач и штопер али сви са одређеним искуством

Reply

Leave a Comment