Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Осам клубова чекају у реду за Катаија

Један од носилаца игре Грофове казнене експедиције на мети је бројних клубова који би желели да га виде у својим редовима преноси Моцарт спорт.

Александар Катаи, најбољи играч Супер лиге за 2015. годину по избору капитена клубова српског шампионата остаје у клубу за квалификације Лиге шампиона, а након тога би поново могао да се отисне у иностранство након епизоде у Олимпијакосу.

Руководство нашег најтрофејнијег клуба у зимском прелазном року је одбило две понуде од 2,5 милиона евра за десетку црвено-белих, а сада су за његове услуге заинтересовани Галатасарај, Удинезе, Аталанта, Фејенорд, Штутгарт, један неименовани руски и два кинеска клуба.

Катаи је ове сезоне на 27 утакмица за Звезду у Супер лиги постигао 14 голова и одиграо најбољу сезону у каријери уз још два поготка на једној Куп утакмици и два одиграна сусрета у квалификацијама за Лигу Европе, тако да је у збиру на 30 мечева 16 пута погађао мрежу.

Звездан Терзић је најавио да је Звездина неминовност продаја играча, без обзира на мишљење навијача. Једно је сигурно, а то је да ће присталице црвено-белих бити задовољне док клуб буде бележио успехе и освајао трофеје, пласман у Лигу шампиона био би остварење снова и решење за многе проблеме клуба. Међутим, уколико ствари после освајања титуле, која је пред вратима, не крену жељеним током, неминовно ће се појавити и незадовољство са трибина, а у том случају би се под лупом нашли и потези управљачке структуре екипе из Љутице Богдана.

Повезане вести

2 comments

SVE PJANO21 апр 8, 2016 at 13:34

Šteta što nije prodat u januaru, a da smo ostavili Vuleta Jovanovića, vezni red nam je i bez njega veoma dobar, a odbrana nam je iz dana u dan sve gora!

Reply
ivan апр 8, 2016 at 09:26

Steta sto nije u formi.Za mene vrhunski igrac.

Reply

Leave a Comment