Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти вечерас против Приморја, у недељу против Младости

Ватерполисти Црвене звезде дочекују вечерас у 13.колу Триглав Регионалне лиге ријечко Приморје, на Бањици од 22 часа. У недељу противник Младост, 20.45.

Наставља се буран почетак друге фазе Регионалне лиге. Црвена звезда је забележила две победе, Такмичарска комисија лиге одузела 12 бодова и казнила 10.000 евра клуб. Сада, у Београд, стижу две хравтске екипе, шампион Приморје и Младост. Видећемо реакцију челника лиге.

Приморје, најквалитетнији тим у региону тренутно, заузима друго место, иза великог ривала, дубровачког Југа. Освајач трипле круне из прошле сезоне има један пораз, управо од Југа, али има и утакмицу мање. У дуелу са Црвеном звездом су фаворити, али овај тим црвено-белих може достојно да се супротстави клубу из Ријеке.

Утакмица је заказана за 22 часа. А већ у недељу (20.45) на програму је дуел против загребачке Младости. Младост се налази на петој позицији табеле, и жели Ф4, који јој је далеко четири бода, а ту позицију држи Партизан.

Црвена звезда је службено на последњем месту, са -6 бодова. Какво ће решење донети челни људи Регионалне лиге, видећемо, али очигледно ће то бити и у корист хрватских клубова, јер би враћањем заслужено, освојених бодова Звезди, ПОШК и Морнар били у опасности од испадања. Видећемо наредних дана.

Црвена звезда – Приморје, петак 22 часа. црвена звезда – Младост, недеља 20.45. Оба меча су на програму на Бањици.

Повезане вести

Leave a Comment