Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Одбојкаши у Новом Пазару

Црвена звезда наставља такмичење у шампионату Србије утакмицом у Новом Пазару. Одбојкаши Звезде су до сада везали једанаест тријумфа, а да би стигли до дванаестог, мораће да преброде, вероватно најтеже гостовање које им је преостало до краја регуларног дела првенства.

Одбојкашки клуб Нови Пазар је основан 1977. године, а од прошле сезоне су чланови најјачег ранга домаћег шампионата. Тренутно заузимају трећу позицију на табели са осам победа из дванаест мечева. У 2016. години, победили су Рибницу као гости са 3:2, затим су на свом терену убедљиво поражени од Ниша (0:3), а у прошлом колу су били бољи од Партизана, као гости (3:1).

Црвено-бели неће имати лак задатак да наставе серију победа, али ће се свакако потрудити да то и учине. О томе је говорио и Александар Околић, који је дао изјаву за званични сајт нашег одбојкашког клуба пред овај меч:

„Исход сваке утакмице највише зависи од тога како ћемо ми одиграти. Све зависи од нашег приступа, наше игре, нашег залагања и мотивације која никад не недостаје. Дуел са Новим Пазаром ће нам добро доћи као припрема за полуфинале Купа, када се поново састајемо са њима. Уколико будемо добро одиграли екипа ће стећи више самопоуздања пред Финални турнир Купа Србије.“

Црвено-бели неће моћи да рачунају на Вука Милутиновића, који се разболео, док ће остали бити спремни за меч. Као и увек, позивамо навијаче да дођу у халу, и помогну нашој екипи да дође до нове победе.

Идемо до нове победе!

XIII коло Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Нови Пазар – Црвена звезда,

Дворана: „Пендик“, Нови Пазар, субота, 06. 02. 2016. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment