Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Oбнавља се функција повереника за чланство

Звезда креће у нову офанзиву! Када фудбалери заврше своје борбе клуб ће почети подједнaко важну битку за омасовљење чланства. Звезда је клуб у коме се победе подразумевају и зато је, баш као и сваки гол који играчи постигну, сваки члан нови успех и нова победа.

Најбољи фудбал се већ дуго игра на нашем стадиону, тим је заслужио подршку и сваки члан клуба је додатни мотив екипи да настави да ниже успехе. Постојећих 30.000 чланова је свакако респектабилан број, али сви осећају да та цифра може значајно да се увећа. Нарочито у тренутку када се клуб налази у ситуацији да размишља како да преживи и истовремено како да се домогне Лиге шампиона. Баш сада је важно да огромна армија чланова повуче клуб ка успеху и прилици да се, као то и песма каже, „Маракани врате славни дани!“

Клуб је спремио неколико акција са том намером ове зиме, почев од „буђења“ актуелног чланства, рада са најмлађима, ревитализације чланова из неких прошлих времена па све до, наравно, анимирања нових чланова. И у свим тим корацима рачуна на помоћ навијача.

Клуб ће ове зиме обновити функцију клупских повереника. Повереници ће у договору са клубом у одређеној средини водити рачуна о чланству и увећавати га. То је први корак да би свака будућа акција била што успешнија и плодоноснија. Због тога клуб позива све Звездаше, садшње и будуће чланове клуба, који желе да буду поносни представници Звезде у својој средини да се јаве клубу на адресу електронске поште budideozvezde@crvenazvezdafk.com до 16. децембра.

Они који добију статус повереника ће бити нуклеус мреже Звездаша из свих крајева Србије и света која ће из године у годину бити снага и извор енергије клуба, а која ће се, верујемо, већ за неколико месеци са овим тимом радовати новим великим успесима нашег клуба.

Зато се пријавите и будите важан шраф Звездине машине, јер када она проради, стајања нема!

Повезане вести

Leave a Comment