Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда тешко до Стојковића

Филип Стојковић

Црвена звезда је током јесени показала интересовање за ангажовање Филипа Стојковића из Чукаричког, али ће тај трансфер, бар према речиам спортског директора „брђана“, тешко бити остварен.

„Не верујем да ће Филип Стојковић у Црвену звезду. Увелико трају преговори са иностраним клубом“ рекао је Владимир Матијашевић за „Журнал“.

Некадашњи Звездин ђак, који је олако пуштен из Звезде, тако неће добити прилику да заигра за први тим свог клуба, и евентуално освоји и шампионску титулу.

Звезда ће, са друге стране, морати да потражи појачање на другом месту.

Повезане вести

2 comments

ds дец 4, 2015 at 11:16

I ne treba nam Stojkovic,ko je gledao U21 prvenstvo video je da je sporiji od Petkovica ili u rangu sa njim,u omladincima imamo Mijailovica koji ce verovatno ici na pripreme ali ne verujem da ce dobiti sansu.U ovoj nasoj ligi sem Stojkovica ne vidim desnog beka koji bi mogao da bude zamena Petkovicu,cak je i losi Cvetkovic bolji od vecine desnih bekova u ligi.

Reply
dexy122 дец 4, 2015 at 13:30

I ti imas slicno misljenje kao ja. Nisam toliko upoznat sa bekovima u nasoj ligi, ali je po meni Petkovic prethodne dve utakmice (Ne ukljucujuci Borac) odigrao sasvim korektno. Cak i protiv Borca je imao par solidnih proigravanja u prvom poluvremenu, a sto se odbrane tice, tu niko nije bio dobar. Ima jos utakmica do kraja i videce se da li je Petko bio samo u padu forme, ili stvarno nije kvalitet.

Reply

Leave a Comment