Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лука капитен и црвено-бела породица

Лука Митровић, капитен КК Црвена звезда Телеком, и у тренуцима опоравка од повреде колена није заборављен од своје црвено-беле породице.

Изненађење које су му приредили момци из фудбалског клуба, потпуно је успело. Лука, иначе велики заљубљеник у фудбал, угостио је, ни не слутећи шта му се спрема, у свом дому Марка Грујића, Идана Вереда, Доналда и Мамаду Мбођа, чланове нашег фудбаског клуба и том приликом добио је на поклон и дрес којим је обогатио своју приватну колекцију фудбалских сувенира.

Првобитно планирана као краткотрајна посета повређеном капитену потрајала је неколико сати, причало се о опоравку који очекује нашег кошаркаша, феноменалној фудбалској јесени наших фудбалера, а на крају се можда и очекивано „пикао“ фудбал, али на „Sony playstation“ конзоли.

Осим дреса, Лука је добио и позив да буде специјални гост наших фудбалера на суботњој утакмици против Борца на стадиону „Рајко Митић“.

Бити члан било код клуба СД Црвена звезда је част и велика обавеза, која доноси бројне победе, трофеје и аплаузе. Како је бити члан црвено-беле породице која је заједно и када је тешко у четвртак је осетио и наш капитен Лука Митровић.

КК Црвена звезда Телоком увек се трудио да сви чланови СД буду једна породица, што је често пута могло да се види како на утамицама нашег првог тима, тако и у свакодневним активностима. И наставићемо са том праксом…

Повезане вести

1 comment

rene artoa окт 23, 2015 at 00:38

Svaka cast, za svaku pohvalu!!!

Reply

Leave a Comment