Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Гмитровић: Пружићемо максимум у Љигу

Одбојкаши Црвене звезде у петак 23. октобра играју меч 1. кола Винер Штетише Супер лиге против Спартака у Љигу.

Наши одбојкаши су били веома успешни против Спартака у претходним сусретима. Последњи пораз су доживели на свом паркету у сезони 2010/2011 када је било 2:3 за екипу из Љига.

Прво коло је као и увек незгодно. Играмо против Спартака из Љига који је за нас традиционално неугодан противник. Очекујемо тежак меч, али ћемо пружити свој максимум како би остварили тријумф – изјавио је Александар Гмитровић.

Црвено-бели су нову сезону почели поразом од Војводине НС семе у Супер Купу Србије, па ће у Љигу покушати да поправе утисак.

Ово је нова екипа. Још нам треба времена да се уиграмо. Сигурно је да ће бити боље. Већ у другом колу поново играмо против Војводине, па ћемо покушати да исправимо грешке које смо направили у Супер Купу – закључио је коректор црвено-белих.

Утакмица 1. кола Винер Штетише Супер лиге између Спартака и Црвене звезде је на програму у петак 23. октобра од 19 часова у дворани ОШ Сава Керковић у Љигу. Меч ће судити Александар Петровић и Томислав Поповић.

У осталим утакмицама првог кола састају се: Клек Србијашуме – Раднички, Војводина НС семе – Партизан, Инђија – Ниш и Нови Пазар – Рибница.

Повезане вести

Leave a Comment