Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милан Јовић: „Сутра ће неко да каже како су менаџери отели Јовића или како је отац потрчао за парама“

Неиграње Луке Јовића у последњих неколико утакмица није оставило равнодушним ни младог фудбалера нити његовог оца Милана.

„Ако је све то за добит клуба Лука је спреман да не игра, да буде међу Делијама на северу сваку утакмицу. Али то мора да се објасни дечаку који је увек на моје питање о томе када би ишао из Црвене звезде одговарао једном речју – никад!И сада, када је свестан колике су му шансе да и даље остане у клубу коју воли на исто питање даје исти одговор, али сада са сузама у очима…“ истакао је за „Моцартспорт“ Милан Јовић.

Доласком Сикимића Лука је изгубио минутажу.

„Сутра ће неко да каже како су менаџери отели Јовића или како је отац потрчао за парама. То није истина и никада неће бити када је у питању Лука Јовић. Мора да постоји мало толеранције за њега. У дану када се сви звездаши спремају за победу у Суботици, њему је показан пут у Стару Пазову да сачека вршњаке који ће за викенд играти у клубовима“, рекао је Милан и осврнуо се на синову каријеру.

„Лука Јовић је дечак од само седамнест година, а постигао је десет голова за своју Звезду, за коју живи. Дечак који је многе одушевио у Москви против великог Спартака, као и на “својој” Маракани против Удинезеа на опроштају Декија Станковића чији рекорд је оборио. Дечак који је још много утакмица решио у корист своје Звезде. И не само у корист Звезде већ и репрезентације. У државном тиму је решио много утакмица у својој, а и у старијим генерацијама. На Европском првенству са три године старијим дечацима држао је час фудбала против славних Немаца и постигао гол. То је Лука Јовић. Није ово реклама њему, то је истина која је много пута обрадовала навијаче Звезде и репрезентације, а која је све нас учинила поносним.“

Повезане вести

3 comments

djura окт 3, 2015 at 22:45

jovic je po minutazi naj bolji strelac zvezde u ovoj sezoni.treba mu dati vise da igra i ne treba stvarati pritisak pisanjem po stampi,malo strpljenja za sve-tatu,delije trenera,pustumo decka da raste.bice sve ok.

Reply
Bijeljina окт 2, 2015 at 01:20

Polako Milane(zemljace) on ima tek 17 godina. Pusti Ramadanija, u bolje ruke od Bozovicevih nije mogao upasti!

Reply
rogybe окт 1, 2015 at 22:24

Najveci problem vi sami pravite tim mladim sportistima, izvicete ih u zvezde napravite ih slavnim pre nego sto treba jer neki od njih nisu odrasli I nisu dovoljno stabilni da se suoce sa slavom pa vecina od njih ne zavrsi sa dobrom karijerom

Reply

Leave a Comment